Meduza parašė:
Kiek daug nestukiu, kurioms siandien 12 savaiciuMano pilveliui irgi siandien 12, o gimdymo data 12.24
![]()
Didinsim gimstamuma šiemet😁😁😁
Meduza parašė:
Kiek daug nestukiu, kurioms siandien 12 savaiciuMano pilveliui irgi siandien 12, o gimdymo data 12.24
![]()
robq parašė:
Sveikos. Ar galite mane pridėti į facebook gruodinukų grupę?[email protected]
Ar pridėjo ka i grupė ta slapta?
JOLANTELLE parašė:
Ypač per Kalėdas
domaram parašė:
Žinokit dėl skausmo, sėdžiu darbe ir verkiu iš skausmo, arba iš nerimo, nežinau, ir pilvą ir galvą skauda. Jei į santariškių akušerijos priimamajį važiuočiau kažin …
Man zinok irgi uzeina, penktadieni darbe is kedes atsikelt negalejau,po to praejo, bet po kiek laiko vel prasidejo. Kolkas ramu dabar.
Agnet parašė:
Ypač per Kalėdas![]()
Stebuklu-dovanu metas🤣 vyro gimtadieni gruodžio 28d😊😊😊
Ketrin parašė:
Man zinok irgi uzeina, penktadieni darbe is kedes atsikelt negalejau,po to praejo, bet po kiek laiko vel prasidejo. Kolkas ramu dabar.
Nusprendžiau visgi nuvažiuot į santariškes dėl šventos ramybės, geriau žinosiu nei prisigalvosiu
domaram parašė:
Nusprendžiau visgi nuvažiuot į santariškes dėl šventos ramybės, geriau žinosiu nei prisigalvosiu
Teisingai darot. Lauksim naujienu
domaram parašė:
Viskas bus gerai💋
JOLANTELLE parašė:
Gal kas laukiasi dvinuku, kelinta savaite jums juos nustatė?
Man 5-6 savaitę jau matė dvynukus, bet kai nuėjau 11 savaitę, tai vienas buvo neišsivystęs ir likęs tik maiselis, o kitam vaikučiui viskas gerai.
23 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai