Paskalis parašė:
Mamos, kaip sekasi atgaut forma po gimdymo? Ar daug kg liko su jumis? Ar labai pasikeite kunas? Aisku labai mazai laiko praejo, bet vistiek.
liko 3kg numest bet noretusi ir daugiau ;)
Paskalis parašė:
Mamos, kaip sekasi atgaut forma po gimdymo? Ar daug kg liko su jumis? Ar labai pasikeite kunas? Aisku labai mazai laiko praejo, bet vistiek.
liko 3kg numest bet noretusi ir daugiau ;)
Paskalis parašė:
Man iš priaugtų 11.5 kg liko tik 3,5 kg
šiaip formos visai nieko, tik dar pilvukas šiek tiek liko, gimda dar irgi ne iki gali susitraukė
GerdaP. parašė:
Po kiek vit D lasiuku duodate?
Dar neduodu, gyd. sakė tik nuo mėnesio duot reikės😳
Dojuzaa parašė:
O mum sake, duoti, nuo 14 dienos.
GerdaP. parašė:
Nuo 14 d pradesiu duoti, po lasiuka. Naudojam pakuote su pavaizduotu zaliu slibinu
GerdaP. parašė:
As duodu nuo 2 sav po 1 lasiuka
rekomendavo gyd ;)
Dojuzaa parašė:
Mums taip pat nuo mėn.rekomendavo duot😉
Paskalis parašė:
Priaugau 9 kg iš jų jau -4 kg bet norisi pasiekt 55 kg ribą😀 po cpo tai toks pilvukas karo, žadu eit i limfodrenazinius masazus kai tik ginė leis🙂
GerdaP. parašė:
Duodam po viena lasiuka, gydytoja pati israse receptini ir sake duoti
Ruta_K parašė:
Man
Ruta_K parašė:
Man iš priaugtų 11.5 kg liko tik 3,5 kgšiaip formos visai nieko, tik dar pilvukas šiek tiek liko, gimda dar irgi ne iki gali susitraukė
![]()
Pas mane irgi dar +3kg bet dar 11dienų po gimdymo, pilvas tai 4mėnuo 😅 Dieve laukiu nesulaukiu, kada į salę galėsiu grįšti 😌 ir atsiduoti savo treneriui dresūrai
gimdymui paruošė 10balų jam už tai nugara nei neštumo metu nei db jokių problemų, db tegul riebalus nutirpdina

7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai