Agnietė parašė:
Taip pat įdomu šis periodas: atsivėręs 10 cm ir užtruko 6 val po to?
Nes man leido stumti lygiai dvi valandas, po to jau kirptelejo ir su vakumu istrauke 🤔
Agnietė parašė:
Taip pat įdomu šis periodas: atsivėręs 10 cm ir užtruko 6 val po to?
Nes man leido stumti lygiai dvi valandas, po to jau kirptelejo ir su vakumu istrauke 🤔
plunksnyteirl parašė:
Eina sau
Na svarbu, kad viskas dabar gerai.
krekre parašė:
Mane! Irgi, atrodo, vis pamastau, kad o gal cia vandenys lasa :)) labai tikiuos, kad ne, nes turiu streptokoka b, tai turbut butu nelabai gerai tokiu atveju. Bet pi…
Man irgi rado ta streptokoka b, tai po vizito praneskit kaip kas, idomu ka sakys
bandysiu ir as pirmadieni patekt pas savo daktaryte jei labai dar vargins
varnaitė parašė:
Nevargina bet dazniau keist ikloteli turiu. Ateina tokios mintys gal vandenys po truputi kapsi, bet tikiuos taip nera. Jauciu ir paruosiamuosius gana stiprius 1-2 k…
As paruosiamuju nejauciu, arba nesuprantu kad vyksta tokie, joo manau nepramiegosim gimdymo
Merlyn parašė:
Gimem ir mes👏 3200. 49 cm. Terminas buvo lapkricio 3 diena, bet gime 26.10. Savaitele anksciau issilukstenom☺️. Buvo lb sunku, uztrukom nuo 24. 12 val nakties iki…
Sveikinimai
Merlyn parašė:
Gimem ir mes👏 3200. 49 cm. Terminas buvo lapkricio 3 diena, bet gime 26.10. Savaitele anksciau issilukstenom☺️. Buvo lb sunku, uztrukom nuo 24. 12 val nakties iki…
Sveikinu! ❤️
Dom. parašė:
Eina sauNa svarbu, kad viskas dabar gerai.
Niu nebuvo taip blogai 😁😁😁😁 kirpo labai minimaliai, o vakumas irgi panaudotas minimaliai, net nesimate kad buvo naudotas. Mergina buvo 4.2kg.
plunksnyteirl parašė:
Niu nebuvo taip blogai 😁😁😁😁 kirpo labai minimaliai, o vakumas irgi panaudotas minimaliai, net nesimate kad buvo naudotas. Mergina buvo 4.2kg.
Svarbu viskas gerai, o šiaip ankstokai, nusprendė bus spaliuke
@gnetuk parašė:
Svarbu viskas gerai, o šiaip ankstokai, nusprendė bus spaliuke![]()
Oj ne ne...suklaidinau....cia mano pirmagime...5 jai jau 😁😁😁😁
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai