FIESSTA parašė:
Sveikospo kiek maudynių jums dingo pabėrimai?
Panašius turėjome dar ligininėje,raudonos dėmelės ir spuogelis viduryje,tai sesutė sakė kad čia nuo baltymo,būna taip,atsiranda ir dingsta.Gali net dingti po poros minučių
FIESSTA parašė:
Sveikospo kiek maudynių jums dingo pabėrimai?
Panašius turėjome dar ligininėje,raudonos dėmelės ir spuogelis viduryje,tai sesutė sakė kad čia nuo baltymo,būna taip,atsiranda ir dingsta.Gali net dingti po poros minučių
Ice-tea <a href="https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-lapkritinu
Rasa 30 parašė:
Vaikas visad alkanas ieško su burnyte krūtinės ir kumstukas burnoje, tai kaip ir vadinas turėtų trukti, nes šiandien vėl tas pats 🤱 ☹️Mums buvo tas pats. Ilgas gimdymas 27 val. Vaikas atrodo vis kabėjo ir kabėjo ant krūties visi sakė kad puiku. Kiek pieniuko sakosi. O kad pas mane to pieniuko nėra. Atsirado tik 6 parą po gimdymo. Vaiko svoris aišku vis krito. Tai davem ligoninėje mišinuko, bet per sistemą kad tuo pačiu ir krūtį stimuliuotų. Dabar jau viskas tvarkoje pieniuko upės. Bet va ne visom iškart pienas ir vaikas sotus
Lapkritėlė parašė:
Siulyciau kreiptis i zindymo konsultante, as kreipiaus, db jau man nebekramto speneliu, man asmeniskai nuo antspeniu blogiai buvo, nes nuslysta vaiko lupos ir gale …
Maniškė tik su antpeniais valgo, nes speneliai lygus, bet va su jais ištraukia, bandom ir be antspeniu, bet tik biski paciunkina, su antspeniais gerai ištraukia pienuką.
Ice-tea parašė:
Jau atvariau su 5 cmkelia i gimdykla
svesim sian gimtadieni! 🥳🥳🥳💐
Kaip jus?
Agnietė parašė:
O žindymo konsultančiu būna poliklinikose? Jos į namus atvažiuoja ar pas jas reikia vykti ?
Nezinau, bet 2-oj kai gulejau po gimdymo buvo atejus pora kartu
Lapkritėlė parašė:
Nezinau, bet 2-oj kai gulejau po gimdymo buvo atejus pora kartu![]()
Pas mane daug ejo konsultanciu kai gulejau, bet su ta kur issikvieti i namus nepalyginsi. Paderina zindyma tavo aplinkoj, parenka geriausias pozas. As buvau Natalija issikvietus
Dom. parašė:
As vis skaitau, skaitau, galvoju, kada gi Jus pagimdysit 😂 atrodo, kad Jusu nestumas nesibaigs![]()
Nu jau 4 gruodžio turi baigtis, nes skatins, bet jei taip ir toliau bus tokie "paruošiamieji", kad aš vos ne atsijungiu, tai nemanau, kad sulauksiu 4tos 🤯🤯
Dom. parašė:
As vis skaitau, skaitau, galvoju, kada gi Jus pagimdysit 😂 atrodo, kad Jusu nestumas nesibaigs![]()
Į tema apie nesibaigianti nėštumą: šiandien 13 dienų po termino, 41+5 ir vis dar laukiu nesulaukiu kada gi kada?!?
Viskas kūnas traška braška atrodo tuoj subyresiu
gabytenevins parašė:
Nu jau 4 gruodžio turi baigtis, nes skatins, bet jei taip ir toliau bus tokie "paruošiamieji", kad aš vos ne atsijungiu, tai nemanau, kad sulauksiu 4tos 🤯🤯
Na jeigu 4-tos sulauksit būsit mano likimo drauge
Lukstensimes abi ta pačia diena
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai