Lady1 parašė:
Visų?![]()
Čia apie Klaipėdos gimdymo namus konkrečiai kalbam, kitur gal ir duoda tą epidūrą ;)
Lady1 parašė:
Visų?![]()
Čia apie Klaipėdos gimdymo namus konkrečiai kalbam, kitur gal ir duoda tą epidūrą ;)
Lady1 parašė:
Visų?![]()
Oi tikrai tiek nereikia. Žinoma aš po kiekvieno vizito užsirašau sekančiam, bet kai man skubiai reikėjo (pirmą kartą kai ėjau), tai vieta po 2dienų laisva buvo
Apie vokelius kalbos buti negali, man pirštu prie smilkinio dažnai pasukioja, kai pasakau, kad gyvenime nedaviau kyšio ir nežadu duot.. o dėl epidūro, nenorit ir neperkat, jis neprivalomas. Bet jei apsigalvotumėt gimdymo metu, 99 procentų tikimybė, kad jo negausit, arba bėgs kažkas pirkti, duok Dieve, kad būtų kur nubėgti. Apie Cezarį kita kalba, nes tada nuskausminimas privalomas
Dar kartą pasikartosiu, veiksmas Klaipėdoje
Dohona parašė:
Apie vokelius kalbos buti negali, man pirštu prie smilkinio dažnai pasukioja, kai pasakau, kad gyvenime nedaviau kyšio ir nežadu duot.. o dėl epidūro, nenorit ir ne…
Mano motciute man sako "Jolita nebūk kvaila, butynai duok pinigėlių, pagimdžiau 9 vaikus ir visus tuos kartus daviau" o mums su vyru net minčių tokiu nėra, nes tai yra jų darbas, ir čia nesąmonė kad jeigu duosi tave geriau aptarnaus, ne! Jeigu daug gimdyvių bet kokiu atveju aptarnaus kaip galės jei ir pinigėlį duosi 🙂 o epidura gal ir gausi bet prieš tai tau morala atskaitys kodėl vaistų nėra kartu su epidiūru!
Jolita931 parašė:
Mano motciute man sako "Jolita nebūk kvaila, butynai duok pinigėlių, pagimdžiau 9 vaikus ir visus tuos kartus daviau" o mums su vyru net minčių tokiu nėra, nes tai …
Man nesuvokiama kaip galima kyšį duoti, asmeniškai būtų gėda duot.. net nemokėčiau to padaryti
Lady1 parašė:
Visų?![]()
Nereikia laukti ilgai. Paskambinkit į konsultacini ir pasakykit, kad norit ps juos lankytis. Ir jie paskirs jums kada atvykti
puikus daktarai ten ir ypač seselės.
Dohona parašė:
Apie vokelius kalbos buti negali, man pirštu prie smilkinio dažnai pasukioja, kai pasakau, kad gyvenime nedaviau kyšio ir nežadu duot.. o dėl epidūro, nenorit ir ne…
Tai kad prieš metus didelis triukšmas bubo kilęs, kai atrodo Mažylyje Kaune surinko duomenis, kad gimdyvės mokėdavo už epidurą ar savo turėdavo atsinešti. Atrodo buvo byla dėl korupcijos pradėta, nes epiduras yra valstybės kompensuojamas ir nėštukei jo įsigyti pačiai nereikia.
LaMona parašė:
Tai kad prieš metus didelis triukšmas bubo kilęs, kai atrodo Mažylyje Kaune surinko duomenis, kad gimdyvės mokėdavo už epidurą ar savo turėdavo atsinešti. Atrodo bu…
Apie butent Mazyli as ir esu girdėjus kad ten nesvarus dalykai vyksta ir man rodos net direktoriu sueme buvo ar ten bauda didele israse nepamenu🙂 ten aiskiai patys gydytojai ir sesutes parodo kad det reikia i kisene jei nenori kad ignoruotu🙂
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai