2019.05.30 16:05 (prieš 7 m.)
Agata1 parašė:
Tai kad graudu tai tikrai. Na bet pvz kaip kalbėta apie Klaipėdą. Tai nu o ką daryt? Arba turi rinktis kitą ligoninę, arba susitaikai ir darai ko iš tavęs tikisi at…
Aš manau,kad dauguma moterų susireiksmina dėl Klaipėdos-pati gimdziau ir tikrai pakankamai ilgai isgulejau tiek patologijos skyriuje ir daktarė juokesi,kad kokį autobusų grafika aš surasiau,kai fiksavau saremius,bet aš nepriemiau tai asmeniskai-juk nieko nepakeisiu nuo to...gimdymo skyriuje irgi,kai matė,kad jau nepakeliu skausmo,paklausė ar turiu nuskausminamųjų,nes skatinamuosius leido nevykstant veiklai,tai irgi viskas normaliai praėjo,aišku,buvo toks tarpas,kad buvau viena pati,kad pykino,bloga buvo,bet priėmiau tai,kaip natūralų dalyka...kai matė,kad mano mergina sukasi į dubens kaulus,tai suleke bent kokie 5daktarai sprendė ką daryti ir jų dėka pagimdziau-vis tiek nieko nebūtų nepalengvine pinigų davimas
mes po gimdymo,akuserei susiuvus mane,sumastem duoti pinigu atsidekojant,nes tikrai labai švelniai elgesi su manim,bet ji nepriėmė jų sakydama,kad mums ir taip leliukui reikės,nes ją išnešė iškart į reanimacija,tai vyras saldainių dėze nunešė visam personalui kaip atsidekojima simboliškai.Reanimacijoje irgi parodė kaip maitinti savo mažylė,nes visiškai jokio supratimo neturėjau apie tai,bet aš pati gražiai paprasiau ir pasakiau,kad bijau,tai čia labai daug priklauso nuo mūsų pačių požiūrio ir susireiksminimo,nes vienoms tai atrodys,kad normali ta priežiūra,o kitoms noresis,kad labiau aplink jas sokinetu