Edita__ parašė:
As nusipirkau tik sestadieni. Toki va labai patenkinta,ir laukiu kada jau varynesim🤭🤭 su antruoju panasu turejau tai buvau lb patenkinta
Čia kartais ne Adanex barletta?
Edita__ parašė:
As nusipirkau tik sestadieni. Toki va labai patenkinta,ir laukiu kada jau varynesim🤭🤭 su antruoju panasu turejau tai buvau lb patenkinta
Manooo parašė:
Nebus per vėlu, jei kitą sav nueisiu gliukozę pasidaryt? Bus lygiai 28sav 🤔
Man darys 32sav. Netoleruoju gliukozes tai paskyrė kitą tyrima.
pupa19 parašė:
Pries savaite kokia buvo stiprus tokie judesiai, o dbr jauciu kad sumzejo ir silpnesni jie. Taip noreciau pasirodyti gyd kad nusiraminti, bet kita savite eisiu. N…
Normalu,kad ne kasdien jie tokie pat stiprus,juk gimdoj mazeja vietos vaikeliui,ir jis nebegali atlikti akrobatiniu triuku
manau svarbiausia,kad suskaiciuoji pakankama ju kieki. Aisku per galva nieks neduos jei pasitikrinsi,bet tavo vietoj nusiraminciau ir laukciau paskirto vizito ;)
Bukime viena kitai pakantesnes ir ne tokios kategoriškos. Juk visos esame mamos ir tikrai mylėsime ir rūpinsimes savo vaikiukais geriausiai kaip galime. Ne pirmakartes ir netgi pirmakartes, kurios turi bent šiek tiek patirties prižiūrint vaikus, žino kad vaikas vaikui nelygus ir nėra vienos tiesos ar taisykles kaip butent rūpintis konkrečiu vaiku. Yra visokiu vaiku miegančiu ir nemiegančiu, visavalgiu ir nevalgiuku, ramiu ir nerimastingu ir ne viena dabar nežinome koks bus musu kitas vaikas, nes gali būti visiška priešingybė kitiems mūsų vaikams, tad nepulkime mamų su kita nuomone ir pažiūromis, nes gal būtent ir mes taip pat rupinsimes savo vaiku nors dabar manome visiškai priešingai.
Aka88 parašė:
o kaip jums iseina miegot pusiau ant nugaros? Bandau ir as ta pagalve vis pasikist, bet atrodo tada is visu pusiu spaudimas miegant ant sono vistiek pilveliui tenka…
guliu ant aukstesnes pagalves ( nors paprastai pagalves nenaudodavau visai) jei guliu ant kairio sono tai kaire ranka buna ne uz nugaros bet priekyje. kitaip pasakius ant peties taip pat ir ant desinio sono. taip automatiskai gulisi labiau ant nugaros nei ant pilvo plius pagalve tarp keliu. zinoma is pradziu buvo sunku iprasti, bet teko, nes as siaip ant pilvo tik miegodavau. zinoma mazyle pasispardo, bet ir mamai reikia issimiegoti bent kelias val per nakti.
Kristute420 parašė:
Sveikos kaip miegojote? As tai prastai vienas is dvynuku labai spardesi. Dabar viskas ko tik noriu miego is duonos su cukrumi .
As irgi prastai - nuo vieno šono ant kito, kas pusvalandį kokį ir taip visa nakti. Dabar pakeliui į darbą, tai ko labai noris tai kavos
1Skorpe parašė:
Ne,cia baby merc faster 2
ausrainiuke parašė:
Yra mamyciu kuriu kudikeliai LABAI ramus? Manoji diena kelis kartus isiremia kur nors ir paskui vakare pries man uzmiegant. Kai skaitau kitos nakty pabunda is spard…
Mano pirmagimė tokia buvo. Aš vis į ligoninę tonų tikrint varydavau 😄
Tie vaikai ir pilvelyje labai skirtingi.
ausrainiuke parašė:
Yra mamyciu kuriu kudikeliai LABAI ramus?
Manoji dabar jau aktyvi, įvairiausias formas iš pilvo formuoja
Tačiau ilgą laiką buvo lb rami, o ir judesius pradėjau jausti gana vėlai. Tai aš tam, kad save nuramint, Doplerį nusipirkau. Labai fainas dalykėlis. Kai tik pradeda visokios mintys kilt, paklausau toniukų ir ramu 🤗
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai