mmonita7 parašė:
Musu vyrukas taip pat.. nelabai idomu sedejimas.. taip pat kaip ir jusiske labiau stotis nori.. 🙄
Maniske nei sest nei stot👀😊
mmonita7 parašė:
Musu vyrukas taip pat.. nelabai idomu sedejimas.. taip pat kaip ir jusiske labiau stotis nori.. 🙄
AndrejaZ parašė:
Maniskei praeitą sestd sukilo tempą. Galvojau nuo dantu. Nenumuse mums paracetamolio žvakutės tempos. Issikvieciau greitąją nes nuo 38.9 vemt pradėjo. Išvežė į Anta…
Mums šeštadienį sukilo. Sekm lekem į ligoninę, kraujas nieko blogo nerodė, tai pasakė matyt virusiukas, gerkle nedaug paraudusi. Buvo pakilę iki 38.6.zvakutes plius ibuprof sirupas. Šiandien nukrito, žiūrėsim kaip ryt, manau viskas bus ok.
Skierkė parašė:
Hi hi, juokingi tie beibiai
Kieno jau moka, kieno ne. Kieno va iš vis tinginučiai, nieko nenori
Aš galvoju gal vėl pas osteopatę reiktų apsilankyti, parodys daugiau gal kokių mankštų dar kažko. Nes man atrodo, kad mūsų gydytoja truuuuuuputį nelabai...
Mes jau stojames ir atsisedam, dar truputį palinkę sėdim. Mum labai padėjo mankštos. Tik mūsų atsisėda ne per šoną kaip buvo mokinamas, o gulėdamas ant pilvo vieną koją po savim pasikiša ir su rankom atsistumia : D o ir vaikštynę įsigijom, bet jis labai draugijos nori ir vienas eit nelabai mėgsta
tai kenčia mano nugara
Sveikos, merginos. Jungiuosi prie jusu gana keistomis aplinkybemis. Nukrito man mazylis kaip is dangaus. O nutiko taip kad penktadieni tapau mazylio mama. Visada galvojau apie isivaikinima, o kai nestumas baigesi nesivystimu 16 sav, pradejau ruostis isivaikinimo procesui. Siemet kovo menesi gavom pazymejimus ir buvom itraukti i eile. Astuoniasdesimt antras nr zadejo 1,5-2 m laukimo, o tuo tarpu intensyviai dirbom su planavimu. Pries pusantro menesio dar vienas nesivystantis nestumas o pries pusantros savaites gavom mazylio pasiulyma. Viskas ivyko zaibiskai, per savaite turejau iseiti i vaiko prieziuros atostogas ir nuo nulio susiruosti sunaus atvykimui. Taip nuo penktadienio tapau mama, emociju be proto daug, o klausimu dar daugiau. Neturiu artimij aplinkoj mazu vaiku todel siek tiek einu is proto ir tikiuosi man padesit
Nerise parašė:
Sveikos, merginos. Jungiuosi prie jusu gana keistomis aplinkybemis. Nukrito man mazylis kaip is dangaus. O nutiko taip kad penktadieni tapau mazylio mama. Visada ga…
O kaip faina, saunuole ir sekmes auginime
nuga_noblese parašė:
O kaip faina, saunuole ir sekmes auginime![]()
Dekui, siandien stogas vaziuoja, turbut dantukai dygsta, mano angeliukas tikru velniuku pavirto, prazilsiu per siandiena
Pasidalinkit patirtim, ka darot?
Nerise parašė:
Dekui, siandien stogas vaziuoja, turbut dantukai dygsta, mano angeliukas tikru velniuku pavirto, prazilsiu per siandiena![]()
Kiek laiko dabar vaikui?
nusipirkit tepaliuko vaisinej dantenom kad nuraminti. Anaftin, kamistad, dentinox yra. Dabar toks metas kai vaikams gali but ir augimo suolis, miego regresas, dantys auga. Psiskaitykit apie siuos reiskinius
Tiesa sakant maniske nerami jau kokius pora menesiu, bet dantys dar visai nesviecia 😀 tai tiesiog susitaikai ir lauki kada tai praeis, nesioji, zaislais uzimi. Be soskes gyvenam tai kramtuku ivairiu turim pasikasyt dantims
Nerise parašė:
Dekui, siandien stogas vaziuoja, turbut dantukai dygsta, mano angeliukas tikru velniuku pavirto, prazilsiu per siandiena![]()
Wow! Sveikinimai!
O visus “velniukus” - kokiais vardais jie besivadintų - dantys, augimo šuolis, pasiekimai, t.t. - raminam pirmiausia glėbiu ir meile, o tuomet - jei kartais tikrai nepadeda, dygstantiem dantukam raminti gali būti tepaliukai arba “dantukų fėja” iš l”sąmoningų mamų” - ten eterinių aliejų mišinukas, tai natūraliau nei tepaliukai.
O kaip maitinat mažutį? Nu čia stebuklas jums įvyko! Manau ir jums ir vaikeliui daug streso, tai ta neramybė tikrai labai suprantama... ❤️ Glauskit myluokit nešiokit - kad sukurtumėt kuo šiltesnį ryšį su vaikeliu. Ar turite nešioklę? Manau jums labai praverstų, joje gal ir dieną ilgiau snusteltų mažiukas, vaikeliui tikrai labiau už viską meilės meilės meilės reikia ☺️
17 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai