MaLina parašė:
Supratau. Gal yra ir nauja gydytoja vardu Inga.
Man priėmė gegužės mėnesį gimdymą gydytoja Inga Eidmintienė nežinau nauja ne nauja ji, aš kai Alt gyvenu tik antri metai tai man viskas čia nauja 😆
MaLina parašė:
Supratau. Gal yra ir nauja gydytoja vardu Inga.
Man priėmė gegužės mėnesį gimdymą gydytoja Inga Eidmintienė nežinau nauja ne nauja ji, aš kai Alt gyvenu tik antri metai tai man viskas čia nauja 😆
Atvykus į ligoninę, prieš einant į gimdyklą, duoda naktinius ligoninės, leliukui gimus uždeda pampersą (duoda) ir kepuriuką (uždeda ligoninės), bet manau jeigu nori, duodi savo. Gimę leliukas guli tau ant pilvo-krūtinės nuogutis, vėliau susuka į kaldrytę ir apreniGia tik palatoj jau kai nuvežą į pogimdyminį skyrių (jūsų rūbeliais, bet gali aprengti ir ligoninės, jeigu neturi).
Užkandukų gimdyklij gali turėti manau.
justė. parašė:
Atvykus į ligoninę, prieš einant į gimdyklą, duoda naktinius ligoninės, leliukui gimus uždeda pampersą (duoda) ir kepuriuką (uždeda ligoninės), bet manau jeigu nori…
Užkandžių tikrai turėkit, nes aš gimdyt atvažiavau 11ryte, tai valgyt gavau tik kitą rytą, parą nei kąsnio burnoj tikrai nepagalvojau, kad po visko norėsiu valgyt
teko tenkintis vandeniu
aij ne tai atrašiau, nu nesvarbu
vaiduke0 parašė:
Na man su maistu tai bėdų nebuvo 😁 atvykau į ligoninę 9.00 nuleodo vandenis ir 13.00 pagimdziau, ir kaškur apie 14.00 man į gimdyklą atnešė pietus 😀 dar ant gimdymo…
Man vandanis nuleido prieš 13val, pagimdžiau prieš 15, bet pietų negavau