ASaulė parašė:
Nu va šiandien buvau 8sav +5 dienos. Su daktare kalbėjom bet kažkaip nesidarysiu genetinių. Bet dabar namuose galvoju gal pasidaryti. Gal kuri darėtės santaros klin…
Smagu, kad viskas ok
ASaulė parašė:
Nu va šiandien buvau 8sav +5 dienos. Su daktare kalbėjom bet kažkaip nesidarysiu genetinių. Bet dabar namuose galvoju gal pasidaryti. Gal kuri darėtės santaros klin…
Smagu, kad viskas ok
Navare parašė:
Labai pritariu. Nes mano gine taip žodis y žodį man pasakė. Nes man buvo 7 sav sakau manęs nepykina, man nk neskauda, labai retai pamaudxia šoną, sakau neturiu prak…
Nu žinot.. Skaudinat! Kaip tai negražesnis? Aš, kaip katik išvėmus vakarienę, norėčiau bent pasvajot kad ne bereikalo apsikabinus tą tūliką..😁🤦♀️🙈
Reichel parašė:
Nu žinot.. Skaudinat! Kaip tai negražesnis? Aš, kaip katik išvėmus vakarienę, norėčiau bent pasvajot kad ne bereikalo apsikabinus tą tūliką..😁🤦♀️🙈…
Hahha😘kiekvienam savas vaikutis gražiausias. 🐈
Linkiu geros sveikatos 😀
Buvau siandien pas ginekologe. Tai rado pas mane net du zirniukus ❤️ Vienam viskas puiku, o kito ritmas sirdeles labai suletejes ir pora mm mazesnis... tai sake neaisku ar nesustos vystymasis 😞 po poros savaiciu vel darys echoskopa ir paziuresim. Buvom soke su vyru, bet kai pradejau viska isivaizduot, tai butu nerealu abu issaugot 🤰
Izabele31 parašė:
Sveikos, kaip jauciates kai atsikėlėtes? Truputį silpnai ir jauciuosi prastai. Po valandėlę jau geriau. Manau tai nuo mazakraujystes ane? Siandien vakare turesiu e…
Laba, kiekvieną diena vus kitaip, vakar baisiai jaučiausi, o šiandien gerai.
Pas mane taip pat mažakraujystė, irgi galvoju kad tai gali įtakoti. Bet mano seimos gydytoja, pasake jog nerekomenduoja be 12 savaičių gerti geležį, todel geriu tik folia ir vit d.
Arsita parašė:
Sveikos merginos, buvau pas savo gine dėl dingusių požymių. Padarė echo tai viskas superLabai džiaugiuosi! Mažylis spardėsi ir vis kėlė vieną laaabai ploną…
Dziaugiames kartu su Jumis 🥰
Aiztukaz parašė:
Buvau siandien pas ginekologe. Tai rado pas mane net du zirniukus ❤️ Vienam viskas puiku, o kito ritmas sirdeles labai suletejes ir pora mm mazesnis... tai sake nea…
O dydis maziuku labai skyrėsi? 😐
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai