Lyja parašė:
mamos, gal kuri zinot kaip sita tyrele paruosti? cia versiena, italiska etikete, nenurodyta kaip ruostipirkau barboroj..
As paprasčiausiai išsiviriau darzovienes ir i ja imaisiau sitos versienos.
Lyja parašė:
mamos, gal kuri zinot kaip sita tyrele paruosti? cia versiena, italiska etikete, nenurodyta kaip ruostipirkau barboroj..
marciusita parašė:
sakot nereikia jos papildomai apdorot kazkaip? na bent pasildyti?.
as verkiu su tuo primaitinimu, tokia paranoja man del visko, bijau blogai isvirt, bijau saldyt, bijau antra diena ta pati maista duot pastovejusi saldytuve, kazkoks kosmaras.. 😭
Lyja parašė:
Aš tai nieko nebijau duoti, bus kaip bus, vis tiek kažkas užaugs. Tik kad nevalgo 🤣
Lyja parašė:
Mažiau pergyvenkit.. Mes kai pradėjom primaitinet, taip puikiai viską valgė, daržovės puikiai ėjo.. Kai grūdų košes įvedžiau pradėjo darzovieniu nevalgyt, nes į košese
ir uogyte ir obuoliuka įdedu .
Tai įdedu į šaldytuvą, kita dieną pasildau, ir suvalgo. Jei antrą kartą atsisako, tada jau metu.
Anksčiau viską ko nevalgė tą iškart išmetu, bet dabar dar pabandau antrą kartą duot, ar vakare ar kitą dieną.
Kažkaip gaila to laiko, pjaustai, verdi, maišai, trini, šaukštas į burną ir beee... Mesk lauk..
krko parašė:
Valgo burokėlį kuo puikiausiai. Labai patinka, nes turi tokį saldu skonį.
Kaip ruošiate burokėli?
Milka33 parašė:
Kaip ruošiate burokėli?
As mažus, šių metų burokelius tai dejau į garpuodį su kitom darzovem ir viriau 20min
marciusita parašė:
Na čia labai individualu, bent jaunas kaip dariau tai duodavau košę pirmiausia ir žiūrėdavau kiek jos pavalge, jei mano manymu pakankamai tada pasiūlydavau vandenuk…
Maniškis tai toks pieninis, kad net jeigu sukerta košės 200 g, vis tiek po to rėkia, praso pieno, vandenį spjauna. Žodžiu kaip kabojo ant papo taip ir kabo sėkmingai toliau
krko parašė:
Mažiau pergyvenkit.. Mes kai pradėjom primaitinet, taip puikiai viską valgė, daržovės puikiai ėjo.. Kai grūdų košes įvedžiau pradėjo darzovieniu nevalgyt, nes į koš…
Jei antrą kartą atsisako, pati suvalgau 🤭 arba šiaip jei palieka kažkiek, pabaigiu. Retai išmetu. Ar dar kažkas taip daro? 😆
As niekada neismetu 🙈 jeigu ne pati suvalgau, tai vyresnele mielai padeda. Nekyla man ranka mest gero maisto lauk 😁
bateliai parašė:
Jei antrą kartą atsisako, pati suvalgau 🤭 arba šiaip jei palieka kažkiek, pabaigiu. Retai išmetu. Ar dar kažkas taip daro? 😆
bateliai parašė:
Aš grūdines košes pabaiginėju, o daržovines metu. Nors tos daržovinės tai skanios, bet man kai sublendintos, tai taip šlykščiai atrodo, kad aš vos ne vos prisiverčiu paragaut prieš duodama, o po to lauk kas liko
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai