VaiMika parašė:
Man irgi idomu kiek jusu vaikuciai turi dantu? Maniskid kol kas tik 7,jau kuris laikas daugiau neislenda, nors naktys baisios, keliasi lb daznai, verkia.. Dienom nu…
13 ir greit dar vienas iltinys islys
VaiMika parašė:
Man irgi idomu kiek jusu vaikuciai turi dantu? Maniskid kol kas tik 7,jau kuris laikas daugiau neislenda, nors naktys baisios, keliasi lb daznai, verkia.. Dienom nu…
13 ir greit dar vienas iltinys islys
Goji parašė:
Aš turėjau omeny, jog mes savo lovą patys išsiardėm, kad nuo jos nenukristų ir gana senokai jau, kadangi turėjom metaliniu rėmu, nepatiko mums ji, tai vistiek vėlia…
Galiu būti ir neteisi, bet už ausyciu kai ciupinasi, griebia, lyg pasikaso sprandą - gali būti dėl pilvelio bėdų. Mums taip yra, taip būna mažiems vaikams kai yra alergija ar maisto netoleravimas. Ypač jei naktį ir vakare. Bet aišku gali būti ir dantukai, daug kas jiems augant gali būti
vaivaidusia parašė:
Mes 8 dantis turim, ir baltuoja krūminis pirmas, bet vis dar neprasimuša 🙈
Oi geras, tarzaniukas ....
Mano pirmas toks buvo, tik nusisuk ir jau ant kokios palangės, sofos atlošo... Yra ką veikti. Dar dabar pamenu kai 1,2 m. nuoga dupce užsilipo ant palangės ir ant kaktuso užsedo. Tai rankiojau iš užpakalio su pincetu tuos spyglius 🤦😂 Kelis teko gydytojai iškrapštyti...
Mamos, jau esu anksčiau rašius apie sveikatą, jog norėjau nutraukt maitinimą savu pienu, bet negėrė mišinuko, dabar jaučiu, kad vėl prastėja savijauta ir pameginau duot mišinuko, tai gėrė. Tik nesuprantu vieno, mano pieną geria prieš pokaitį 150 ml, prieš miegą 150 ml ir naktį dvi porcijas įprastai po 200 ml, būna ir 3.
Ant mišinuko rašo, jog dienos norma (maitinimų skaičius per 24 valandas) - 2. Vandens kiekis vienam maitinimui 180 ml, o kaušelių skaičius - 6. Tai kaip man maitint tuo mišiniu, jei yra norma kiek galiu jo duot, o man reikia duot jo daugiau, nieko nesuprantu, kažkokia neviltis 😑.
Galvoju džiugu, geria mišinuka, atmaitinau 13 mėnesių, nebemaitinsiu ir dabar nežinau kaip tuo mišiniu maitinti.
GinteA parašė:
O kiek turit jau dantu?
Tai sloga gal del tu dantu ir yra?
Mes tik 4, du viršuj ir apačioj. Bet naktys neramios. Šokinėja kelis kart. Tai laukiam naujų jau. Būna ir pilvuką pučia.
Bet diena gula 2 kartus pamiegoti, grynai pailsi, saldžiai miega. Aš ir pradėjau su juo pagulėti, nes pervargau jau kelinetis, trūksta miego. Būna pabudina ne užmiegu taip greitai.
vaivaidusia parašė:
Mes 8 dantis turim, ir baltuoja krūminis pirmas, bet vis dar neprasimuša 🙈
Oho, nū tikras alpinistas, mūsų kolkas tik i lova ilipa, daugiau niekur nelaipioja
Arkauskaitė parašė:
Ar yra kieno vaikuciai miegodami visada nusislenka i virsu lovytes? Kiekviena nakti atsiduria prie galvugalio, tiesiog gaila kaip dauzo galvyte i krasta, net miegod…
Mano netgi mėgsta taip nuo pat mažumės įsiremti galvyte.ypac į žindymo pagalvė.
O taip naktį skersai išilgai, klok neklojus kaldryte, viską nuspardo. Tai dedu pižama ir nesuku galvos, nes šilta pas mus.
Goji parašė:
Mamos, jau esu anksčiau rašius apie sveikatą, jog norėjau nutraukt maitinimą savu pienu, bet negėrė mišinuko, dabar jaučiu, kad vėl prastėja savijauta ir pameginau …
Mišinuko duokit tiek, kiek jis nori gerti, aš pvz duodu taip, 3 sauksteliai miltelių ir 150ml vandens, jam puikiai užtenka, pirmas sūnus gerdavo po 230ml mišinio, daviau ir galvos nesuku, dziaugdavaus, kad sotus, mūsų pieno geria tik kartą, einant miegoti
Dar papildau dėl to mišinio, tai jei rašo, jog paros norma 2 maitinimai po 180 ml vienam maitinimui 6 kaušeliai. Tai aš tuos du maitinimus vien per naktį sumaitinsiu. Tai vadinasi to mišinio daugiau duot nebegaliu, jei reikia daugiau? Viršyju nustatytą dozę? Blemba, nieko nesuprantu 🙈🙈🙈
Mate123 parašė:
Oi geras, tarzaniukas ....Mano pirmas toks buvo, tik nusisuk ir jau ant kokios palangės, sofos atlošo... Yra ką veikti. Dar dabar pamenu kai 1,2 m. nuoga dupce …
Ojei, laimei, kaktusų ir šiaip gėlių neturim, nes ant palangės jau irgi užlipa 🙈 Kaip ir ant lovos, kampo, ir visur kur 🤦♀️
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai