Pocahontas_ parašė:
Tas pats...🤦🏻♀️
Mano jau daro ir labai retai kada sugalvoja į kelnes padaryt. Kol kas dar pietų miega su vystyklu, bet galvoju bandyt jau ir pietums nedėt, tik nakčiai. Nors aš buvau pasvarsčiusi ir apie sąmoningą sauskelnių atsisakymą, o pagal tą teoriją tai dar anksti jiems atsisakyti. Taip kad nebūtina skubėti. Mums taip susiklostė, kad darželis pasakė kad nori mokyti, nes mano, kad ji pasirengusi ir aš sutikau. Nes jei eina į darželį, tai reikia ir namie ir darželyje kartu mokyti, kitaip vaikui sunku susivokti. Pirmos trys dienos namuose buvo labai blogai, o daržely nei kart nepadarė į kelnes. Paskui jau buvo lengviau, bet vis tiek namie dar kartais padarydavo, net ir daržely buvo porąkart padarius į kelnes. Bet aš tik po to sužinojau, kad darželis pirmomis dienomis, siūlo daugmaž kas 15 min juos tiesiog sodint ant puoduko. Aš jos išvis nesodindavau, tik klausdavau ar nori ir ji pasakius kad ne po poros minučių padarydavo į kelnes. Tai gal lengviau būtų buvę jei vis būčiau pasodinus. Tiesa maniškė dar būdama su vystyklais jau visada pati prašydavosi ant puodo dideliam reikalui. Tai kai ėmėm mokinti, man tik dėl mažo reikėjo jaudintis. Sėkmės mokantis ir kantrybės tėveliams.