Slepke parašė:
Makiažą irgi darė?
Ne, makiaza pati dariaus
Slepke parašė:
Makiažą irgi darė?
Ne, makiaza pati dariaus
Confirmed parašė:
Merginos ką perkates iš vaistines mažyliams?
Aš susirašiau ko man reiks iš vaistinės tai bepanthen tepaliukas, vaistai nuo pilvo pūtimo, tada jūros vandenukas, panthenol putos nuo nudegimo, tada paracetamol žvakutės, vibrucol žvakutės. Kas liečia mažiuką daugiau kaip ir nieko neplanuoju pirkt🤔
Berniukųmama parašė:
Aš susirašiau ko man reiks iš vaistinės tai bepanthen tepaliukas, vaistai nuo pilvo pūtimo, tada jūros vandenukas, panthenol putos nuo nudegimo, tada paracetamol žv…
Kokius nuo pilvo putimo planuojate pirktis ? O vonios reikmenys? Aš pasiskambinau savo kosmetologei dėl mažylės priemonių,pati jį prieš metus pasigimde lelytė tai sakė nuo 3mėn tik pradėjo naudoti priemonės,atsiuntė nuotraukas kokias priemones naudoja. Tik kremuka sakė būtinai nuo šalčio nusipirkti,tai irgi rekomendavo.
Aš užsisakiau tą traukeja snargliuku,Kur pačiai reikia traukti,man labiausiai pasiteisines pirkinys buvo,tai ir lasiukus tos pačios firmos įdėjau. Aš naudosiu ne bepanthen o sudocrema užpakaliui jei reikės.. nepagalvojau visai apie žvakutės,tai irgi reikės įdėti į krepšį..
P.s. O kam putos nuo nudegimo? Turiu aš jas namie,su vaikais visada verta turėti tokį dalyką bet su mažiuku 🤔
Gal kuri pirko moony iš brillante.lt?! Kokie atsiliepimai ?
Confirmed parašė:
Kokius nuo pilvo putimo planuojate pirktis ? O vonios reikmenys? Aš pasiskambinau savo kosmetologei dėl mažylės priemonių,pati jį prieš metus pasigimde lelytė tai s…
Pradžiai nereikia jokių ypatingų priemonių tai nusipirksiu papraščiausią muiliuką bekvapį vaikišką. O po to jau su laiku žiūrėsiu. Bepanthen būtent tepalas ne kremas tai aš jį naudojau ir nuo šalčio berniukams man pasiteisino. Toks universalus. Putas tas paskolinau ir jų ne atgavau tai reikia nusipirkti vėl kad būtų. Nuo pūtimo pilvo man žiauriai patiko efacol atrodo vadinasi🤔 tai ir dabar tokius pat pirksiu😊 tą snargliukų traukėją aš turiu tai man nereikia, bet iš tikrųjų man pats greičiausias ir geriausias daiktas buvo vadinama kriaušė. Tai jei nerasiu namie tai dar tą nusipirksiu🙂
jurune parašė:
O kokio dydžio cm kepurytes perkate naujagimiams?
Slepke Jūs tikrai vaaau, šitiek energijos ir veiklų, pavydžiu tikrai, neturit kada…
ačiū!
Čia visom nuo charakterio priklauso turbút..aš siaubas vienas kiek pomėgių turiu
tik laiko viskam neišsitenku..mano tėtis buvo visų galų meistras ir hobių l.daug turėjo ir auksines rankas..turbūt aš į jį
tėčio sesė kepinių karalienė buvo tai gal aš ir iš jos kažką paveldėjau
Bet tikrai turi kas l.patinka, veža, duoda papildomos energijos ir sparnus
visi kažką tokio juk turi
Gal jau kitą sav ir aš pradésiu rúbelius kraustyt tada suprasiu ką turiu ir ko dar reik.Aš pamenu tik užrišamas pradžioj turėjau.
O daugiau tikrai nieko nepirksiu. Paskui viskas priklausys nuo vaiko, tada gal su laiku kažką pirksiu. Bet man pirmais gyvenimo mėnesiais pilnai užteko to ką išvardinau🙂 tai išlaidauti kolkas daugiau ir nesiruošiu. Dar va vienas dalykas tai lakyšiaus žolė vaistinėj parduoda. Ją papraščiausiai kaip arbatą užplikai ir po to į vonelę įpili jau nukoštą. Vaiko odelė minkštesnė švelnesnė būna, taip pat raminimo poveikį turi. Pasiteisino su abiem vaikais. Ir tada jau tikrai viskas😊
Berniukųmama parašė:
O daugiau tikrai nieko nepirksiu. Paskui viskas priklausys nuo vaiko, tada gal su laiku kažką pirksiu. Bet man pirmais gyvenimo mėnesiais pilnai užteko to ką išvard…
Ačiū labai už pasidalinima info 🌸 aš galvojau apie ramunėlių arbata į vonelė 🤔 aš irgi nenoriu visiškai savęs apkrauti vaiko dalykais nereikalingais,todėl tiek klausymu. Prieš 10 metų pirkau viską iš eilės,ir pusės net nereikėjo(aišku pirmas leliukas visko norisi ir pn) dabar jau kitaip žiūriu į visą šitą reikalą 🙂
Tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau, pirmam pirkau jūros vandenį nosiai, pamenu, dar nemažai išleidau už jį ir stovi nenaudojamas - neprireikė dar, bet čia tfu tfu tfu. Maniškis mažai serga.
Dėl pilvo pūtimo, tai yra keli vaistai ir vieniems vieni labiau suveikia, kitiems kiti. Infacolic mums geriausi buvo, bet jų vienu metu jau ir prekyboj nebuvo.
Confirmed parašė:
Ačiū labai už pasidalinima info 🌸 aš galvojau apie ramunėlių arbata į vonelė 🤔 aš irgi nenoriu visiškai savęs apkrauti vaiko dalykais nereikalingais,todėl tiek klau…
Tai su pirmu visada yra sunkiau susipirkti viską😊 prašom, juk negaila🙂
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai