vavava parašė:
Mamytės, kurios maitinate MP, ar deginatės ant saulės?
Taip be ne specialiai atsigulus nes tam neturiu laiko. Bet va vakar kueme su maudymke vezima veziojau, zole pjoviau
vavava parašė:
Mamytės, kurios maitinate MP, ar deginatės ant saulės?
Taip be ne specialiai atsigulus nes tam neturiu laiko. Bet va vakar kueme su maudymke vezima veziojau, zole pjoviau
Aguona_ parašė:
Ar gydytoja rekomendavo? Prie jo priprantama, aš savo 2metei tik davus ir vargau paskui nuimant jį iš gyvenimo
Ne, bet svarstau su ja pasikonsultuot del jo, dabar tiesiog domina ar efektyvu ji vartot.
greatmommy parašė:
Ne, bet svarstau su ja pasikonsultuot del jo, dabar tiesiog domina ar efektyvu ji vartot.
Na duphalac tiek vaikams, tiek suaugusiems tam kartui padaro tvarką ir daro įtaką pripratimui vartojant, klausimas kiek ten jums blogai dėl tustinimosi, bet manau rasit būdų be jo, jis jau toks kai įsivyrauja bėda ilgesnė matoma, manau ne kūdikiams tikrai
Rezultate mano vaikui buvo tam kartui, bėda sprendėm kitaip toliau su nekakojimais visais, 2sav vartojimas sutvarkė, nustotojus vartoti vėl tas pats grįždavo
Sveikos, turiu klausima dėl naujagimio tuštinimosi. Ar normalu, kad kakiai tokie skysti, kad susigeria i sauskelnes viskas? Lieka tik spalva(geltona garstyciu ir lieka šiek tiek gumuliuku tokiu kaip garstyčios)? Valgo tik mano piena, krūtis keičiu kas 2 val. Ar čia jau viduriavimas? Tokiu pakakojimu būna 4-5 per diena
Ermelita parašė:
Kiek jūsų mažyliai per mėnesį priaugo svorio ir ūgio? Mes priaugome 1400g ir 4 cm 🤭 sakyčiau daugokai 😀 bet gydytoja sakė šaunuoliai 😀
1800gr per mėnesį 🤣
Vabaliukas. parašė:
O man klausimas dėl kakojimo, daznai vaikui pirstelejus išeina šie tiek kakucio. Nedaug. Bet gaunasi, kad vaiko sikniukas labai dažnai būna kakutyje :/ tiesa, geri…
Pas Mus ta pati situacija, priežasčių įvairių gali būti, mes dar savosios neatrandam
Paskutiniu metu mums baisiai pilvuza pučia, net valgant kartais jo anksčiau nebuvo, tada prasideda pykčiai ir nepavalgom normaliai iškart
Daktarė tiesiog liepė pagr. Alergenų dietos laikytis, jei nepagerės gal jau skirs kokius tyrimus. Kiek skaičiausi ir domėjausi gali būti disbakteriozė, simptomai labai panašus kokius turime.
Ermelita parašė:
Kiek jūsų mažyliai per mėnesį priaugo svorio ir ūgio? Mes priaugome 1400g ir 4 cm 🤭 sakyčiau daugokai 😀 bet gydytoja sakė šaunuoliai 😀
Mes priaugom 1.1kg +3cm. Maitinamės tik MP.
Deimantė.. parašė:
Pas Mus ta pati situacija, priežasčių įvairių gali būti, mes dar savosios neatrandamPaskutiniu metu mums baisiai pilvuza pučia, net valgant kartais jo anksčiau …
O aš pamiršau gyd paklaust 😱 nu va ir mum pučia pilveli. Tai gal būtent dėlto, nes kol pilvuko nepute tol nebuvo tu pakakojimu 🙄
Dėl tuštinimosi, kai dažnai ir po nedaug, skystai, susigeria į sauskelnes, gali būti gleivių, baltymo gumuliukų - kūdikių žarnyno kataras. galioja tik mamos pienu maitinamiems kūdikiams. normali, iki 2 sav trunkanti būklė. šiuo laikotarpiu keičiasi pienuko sudėtis į nuolatinį, adaptuosis vaikelio viduriukai ir viskas susitvarkys
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai