2021.11.12 16:56 (prieš 4 m.)
Thesunisshining parašė:
Tai va, kad pamatavau tą vokelį gulimai daliai ir žiūriu, kad mums per dideli visi
Yra dar vokeliai mazesni, jie tinka lopsiams, bet buna daznai jau be skyliu dirzams sportines dalies. Arba kaikurie pasiilgina pasitrumpina. Bet as pvz pirkti vokeli del lopsio nemaciau prasmes, nes sunumi liepiniku tikrai puikiai visa ziema issiverciau su pledais apkamsydama. O va sportinej daly tai man nepatinka tas kad kiaurai ten juos pucia ir dar apkamsyt sunku jau sedinti ir judanti, tai vokelis man pasirode butinas
vaikas didelis, matau, kad lopsi tiketina isaugsime greitai, todel taip ir pirkau. Ir nors lopsyje tempsim kiek imanoma ilgiau, bet tai nematau bedos, kad dsbar ten krastas islindes
gal vienintelis trukumas, kad neiseina uzdet tada vezimo to ''dangcio'', bet kai as jo ir taip nededu nes man lb nepatinka, nepatogu, tai dzin
Del vokelio mums kita problema kilo 😂 na siandien oras toks siltesnis buvo tai dzin. Bet kitomis dienomis buvo zvarboka. Tai kai salta norisi pilnai uzsegti ir apmuturiuoti tuo vokeliu. Bet mano princese tada neismiega net valandos 🤦♀️ nes ja kaip tik ima nervas, kad ji suvyniota ir negali judint iskelt ranku 😂 o siandien iskele rankas i sonus virsu ir vel gerai miegojo...