2023.07.11 21:28 (prieš 2 m.)
Mūsų istorija yra tokia: nuo 4 mėnesių sūnus beveik kiekvieną naktį 7 ir daugiau kartų kėlėsi. Tik kelios naktys buvo kai 5 kartus prabudo. Pažįsdavo ir užmigdavo vėl. Labai pavargau per tą laiką. Kai sukako 1 metas nusprendžiau, kad noriu baigti žindymo kelionę. Jau apie mėnesį dienomis nebemaitinau, tik naktimis vis dar su papuliu užmigdavo. Birželio pradžioje išsirinkom savaitgalį ir vyras vienas miegojo su sūnumi, kad man nekiltų pagunda griebtis papulio 😅 pirmą naktį kėlėsi 7 kartus kaip visada, vyras supavo ant rankų, davė tai vandens, tai čiulptuką. Antrą naktį kėlėsi 5 kartus, vyras ramino kiap ir ankstesnią naktį. Tuomet grįžau aš su vaiku miegot. Ir jis kėlėsi tik tris kart, tai buvo man kaip stebuklas, nes tokios nakties nuo vaiko pirmų mėnesių nebuvo
beto jis aprimo tiesiog davus čiulptuką ir nugarą paglosčius. Nėra, kad dabar išmiega visą naktį ir toliau kažkiek naktim bunda, tai du, tai penkis kart. Kartais reik vandenuko (vis rečiau, šiąnakt iš vis nereikėjo) kartais užtenka paglostyti, paduot čiulptuką, bet bendrai paėmus miegam tikrai geriau ir esu labai laiminga dėl to. P. S. neseniai sirgom ir turėjom labai sunkią naktį, bet įprasti raminimo būdai padėjo ir išsisukom, nors papulio ir nebėra 😉