inetaaa parašė:
Sveikos kaip elgetes
su maudynėmis nėštumo metu ?
Maudžiausi ežere kelis kartus, bet atsargiau,ramiau, o ne stačia galva į vėsų vandenį.
inetaaa parašė:
Sveikos kaip elgetes
su maudynėmis nėštumo metu ?
Maudžiausi ežere kelis kartus, bet atsargiau,ramiau, o ne stačia galva į vėsų vandenį.
Klarel parašė:
Merginos, kaip "kovojat" su krūtinės skausmu. Prisiliesti neįmanoma, apie spenelius iš vis tyliu.. baisu pagalvoti, kas dėsis kai reikės maitinti. 😔
Pas mane praejo kruties skausmai vaikštant, nes maitinancias liemeneles nesioju. Bet nakti kai keliuos i wc, jeigu naktinine maike perlaisva tai ziaurei skauda, tai stengiuos naudot kur prilaiko krutine
Rimtuolė parašė:
O aš tokia sujautrėjus pasidariau , kad man vanduo ledinis 😂😅 visi žmonės normalus maudosi , o aš koją įkišu ir man sugelia net 😃
Mi.Mi parašė:
Oi, man ir krutine labai skausminga, net baisu pagalvoti, kaip reiks maitintdabar prisiliest neina
![]()
Kiek skaiciau komentaru, tai nuo bakteriju apsaugo kamstis. O yra siuloma nusimaudzius pasikeisti apatini, kad neprapust ar persalti. Kazkas tokio. Gi yra nestukiu baseino uzsiemimai, tai maudytis tikrai kad galima
Bandel parašė:
Kiek skaiciau komentaru, tai nuo bakteriju apsaugo kamstis. O yra siuloma nusimaudzius pasikeisti apatini, kad neprapust ar persalti. Kazkas tokio. Gi yra nestukiu …
Nu as kazka girdejusi del ezeru, uztvanku ir pan., kur gali but nelabai svarus vanduo
Kaja0 parašė:
Gal žinot kokių plaukų dažų kurie mažiau chemijos turi ?
Living parduotuvei.
Mi.Mi parašė:
Nu as kazka girdejusi del ezeru, uztvanku ir pan., kur gali but nelabai svarus vanduo
Na as kadangi turiu alergija stovinciam vandeniui, tai galiu maudytis tik juroj ar upej. Bet man ten persalta 😊 tai as tik braidau, o nesimaudau. Kiek zinau zydinciuose vandenyse negalima maudytis, bet tas manau visiem yra. O del bakterijus visos moterytes komentavo, kad saugo "kamstis" 🤷♀️
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai