Monikamart parašė:
Naudoju magnesium diasporal patarė ginekologe 😊
Ačiū labai! ☺️
Monikamart parašė:
Naudoju magnesium diasporal patarė ginekologe 😊
Ačiū labai! ☺️
Ir as disporali,bet nepastoviai,kaip vyras padaro. Man tragedija su visokiais papildais. Pora men folio rugsti saziningai geriau,dabar jau ziuriu tai pamirstu,tai dar kas.
As dar niekaip nesulaukiu jokiu ziniu is nestumo prieziuros serviso tai neramu
Jauciuos gerai bet tai dar nieko nereiskia.
Aila parašė:
Sveikaa, del pamaudenimu, man zinok, itariu, kad nuo suletejusios zarnyno veiklos ar bent taip tikiuos, siandien nakti skaudejo is vidaus palei dubenkauli (sona, an…
Pas man su wc reikalais ir sunkus dalykas..
o tie pamaudimai, tai eina sau, gazdina, bet gal reiketu siek tiek atsipalaiduot, maziau mastyti,kaip kas.
Nu as vakar paryjau uz du men😆😆😆 siaip valgau ne daug, bet pilvas,kaip 3ju men. Nemazas😁
Saulespinduliai parašė:
Supratau, ačiū, bandysiu pasiskaitinėti dar ką merginos vartoja, gal atrasiu kąo dėl savijautos, tai būtų viskas visai neblogai, bet jau kokios 2savaitė kamuoja…
Jezau as kai ejau tam skanui, tai ir lb nerimavau. Negalejau ramiai but, tai puikiai suprantu.💜
sigma192 parašė:
Pas man su wc reikalais ir sunkus dalykas..
o tie pamaudimai, tai eina sau, gazdina, bet gal reiketu siek tiek atsipalaiduot,…
Kaip faina, kad as ne viena su tais tokiais wc reikalais
o jau galvojau cia visom normaliai
Saulespinduliai parašė:
Sveikos! Kokį magnį naudojate? 🙂 vartojau šį, bet man jis labai šlykščiai geriasi, nepatinka mano organizmui![]()
Ir magnio diasporalis apkars po kurio laiko, ir kiti magniai
kai ilgai vartoji viskas neskanu daros. Aš vartoju Magnio citatą iš Ambio, akušerė sakė kad tinka. Tai jis toks biški yra su rugštele, Diasporal tai į saldumą. Man asmeniškai nuo to saldumo vemti norisi 😂
Aila parašė:
Kaip faina, kad as ne viena su tais tokiais wc reikalaiso jau galvojau cia visom normaliai
![]()
Su wc ir man nėra labai lengvai, tačiau manau dėl naudojmo progesterono. Nes kaip tik dabar mažinu jo dozę ir wc reikalai po truputi tvarkosi į geresnę pusę.
Vaiva77 parašė:
Su wc ir man nėra labai lengvai, tačiau manau dėl naudojmo progesterono. Nes kaip tik dabar mažinu jo dozę ir wc reikalai po truputi tvarkosi į geresnę pusę.…
O man atvirkščiai - kol naudojau PRG, tol WC reikalai buvo į geresnę pusę
ma aišku, gal čia tik sutapimas, gal pati nepastebėjaum, kad tarkim ėdu kokių bandelių daugiau, o mažiau daržovių ir normalaus maisto
Laba ryta, va va, as tai del progesterono pirmad. Darysiu kraujo tyrimus,tai jei viskas ok, nutrauksiu.
Vakar kazkaip pilveli skaudejo, tikiuos siand tai nebus. Keista, anksti, bet vakar 100 proc. Jauciu judesiukus. Atsigulus gulejau ramiai, glosciau pilva, nes toks nemalonus pojutis buvo diena. Tada susidejau rankas butent i ta vieta, kur gydytojas pagrinde echo vedziojo. Zinoma rankos prispaustos stipriau ir tikrai pajutau. Tai gal 5 min ramiai gulejau, laikiau rankas,kad isitikint.😁🙃
sigma192 parašė:
Laba ryta, va va, as tai del progesterono pirmad. Darysiu kraujo tyrimus,tai jei viskas ok, nutrauksiu.
Kiek jums sav?
ambeled parašė:
Kiek jums sav?
13ryt.
20 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai