Oooo parašė:
😄 Gali būti.... Ajaj pamatysiu ko nemačius dar gal. .. 😁😁
Aš ir🫣 vyrui vis sakau ir pirmagimė pasidarys leliuku mažu kuriam laikui 🫣
Oooo parašė:
😄 Gali būti.... Ajaj pamatysiu ko nemačius dar gal. .. 😁😁
simute_j parašė:
Mane pagaliau paleido namo gulėti, tai taip gera namie. Atrodo namų sienos net gydovisą savaitę kol gulėjau klinikose negalėjau tuštintis, gryžau namo ir visi g…
As kai gulejau ligoninej irgy turejau problemu su tustinimusi, jau vaistu buvau pradejus ieskot, gryzau namo taip pat viskas susitvarke
inga273 parašė:
Aš dėl pirmagymio nepergyvenu, jo charakteris toks labai sukalbamas, žinoma gali būti pavydo gimus leliui, nežinau, bet jau su vyru kalbame, kad jeigu ką daugiau jis dėmesio, užsiėmimų skirs vyriasniam.
Pas jus gal kitaip dėl amžiaus skirtumo mažesnio gali būti, bet irgi ne būtinai.
Aš galvoju, kad dar visko gal pamatysiu su leliuku, kuris dabar atkeliaus. Nes pirmasis buvo kaip čia pavadinti,, lengvas vaikas" 😁 Jokių bemiegių naktų, jokių problemų su maitinimu, dantų, dygimu, diegliukais, augant labai sukalbamas, tų krizių neturėjome, gabus, imlus draugiškas su kitais, nereikia su juo pyktis ir pan. O matau gi kokie būna vaikučiai, artimoje aplinkoje utiutiu su kiek išūkių susiduria tėveliai nuo pat gimimo, tikrai kartais vargelis, mes to neturėjome. Todėl galvoju, kad antrasis bus tas, kuris parodys kokie tikri reikaliukai auginant vaikus.😄😄😄
Oooo parašė:
Aš dėl pirmagymio nepergyvenu, jo charakteris toks labai sukalbamas, žinoma gali būti pavydo gimus leliui, nežinau, bet jau su vyru kalbame, kad jeigu ką daugiau …
Tai va va, mūsų pirmagimė ir naktim miegojo, ir nei dieglių turėjo stiprių.
smile_iuke parašė:
Kazkokia yra ismintis liaudies, kad karo metu gimsta daugiau berniuku. Tfu tfu nereik karo (deja, turim ukrainoje).
Va va... mes namie irgi taip "juokaujam", turim berniuką laukiam brolio, aplink kas tik laukias visur atrodo berniukai
dar katė pradėjo keistai elgtis, labai daug valgo, tai sakom ne prieš gerą
bus ilga žiema
man mama dar sakė, kad per televizorių matė laidą apie raganą kuri pranašavo sunkią žiemą ir krizę, tai sakė man makaronų užsipirkt
lyg tie makaronai tokiose situacijose gelbėtų
Tradicija parašė:
Turiu kvailą klausimą, ar norint, kad vyras galėtų dalyvauti gimdyme reikia kažkokių tyrimų jam? Covid testo, sveikatos išrašo ar dar ko?![]()
Nieko nereikia
bent kolkas. Tik tapkių
ieva6891 parašė:
Rutin forte - tai maisto papildas?
Taip.
Rutakita parašė:
Va va... mes namie irgi taip "juokaujam", turim berniuką laukiam brolio, aplink kas tik laukias visur atrodo berniukaidar katė pradėjo keistai elgtis, labai…
Pas mane darbe irgi visi aplink su bernais. Kas is anksciau, kas jau su siumetiniais. As vienintele mergickos laukiu. Tai juokes, sako praskiesi vandenis biski. 🤣
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai