2024.04.06 09:23 (prieš 2 m.)
Šiaurėsbanga parašė:
Aš žiauriai vargstu šitoj srity. Pas mane irgi atrodo kad dar blogiau nei buvo. Jei sėdom lovoj ant rankų pasiimu tai užmiega ir paleidžia krūtį ir tada turiu perke…
Na pas mus su miegu irgi nieko įspūdingo. Miegot ji dabar kaip ir miega, vakarais beveik nebeverkia kai einam miegoti (nebent migdau ne aš), bet tas nuolatinis blaškymasis miego metu.....🤯🤯😵💫 aš vis dar zombiauju na nes pabudinėju vis dar po tūkstantį kartų per naktį. Saugau jos miegelį savo sąskaita - prilaikau rankutes, nes išsibudina vis dar save jomis, arba puola burnytę ir nosytę kasytis (galvojau gal kokia alergija išlindo, bet lenda dantukas), paglostau, paverčiu ant šoniuko pamiegot ir ją prilaikau, žodžiu... ji malasi kaip malūnas. Ji užsimerkusi, rodos miega, o aš deja ne. Šiąnakt toks pyktis buvo apėmęs, nes vyras blaškėsi per miegus iš vienos pusės o ji lovytėje iš kitos. "Abu nenormalūs" piktai burnojau mintyse. Bet nenormali matyt aš pati nes miegu baisiai jautriai ir viskas man trukdo😒😒
Ai ir nors nebeverkiam prieš naktinį miegą, bet ašaros ir isterijos prieš migdymą vežime ko seniau nebūdavo. Tai žodžiu, bent kartą per dieną be isterijos ir priešinimosi neapsieinam. Gal jai taip reikia 😅
O be miego mūsų fronte tai kad po skiepų buvo nustojusi vartytis visiškai, bet jau sugrįžo į save. Kalasi kapliukas apačioje ir nuo Velykų baaaaisiai daug bendrauja ir kalba: aaa, aaaūūūū, yyyy, aahūūūū, ahaaa, nenene, oiii 😁😁😁 ir labai tyrinėja veidus rankytėmis, jos nagučiai labai aštrūs tai abu su vyru esam apdraskytais veidais 😁 nežinau, man nesiseka gražiai apkarpyti ir nudildinti. Na ir labai bando šliaužti, labai nesigauna, bučiuoja žemę, bet nepasiduoda, atkakli mergaitė😁