Spurgyte159 parašė:
O kas blogo tiesiog skaityt, jei yra atsakoma į jų rūpimus klausimus? 🤷♀️ 🤷♀️🤷♀️
Internete pilna informacijos galima ją susirasti ir rasti atsakymus į visus rūpimus klausimus, tam nereikia privačiu grupių🤷♀️
Spurgyte159 parašė:
O kas blogo tiesiog skaityt, jei yra atsakoma į jų rūpimus klausimus? 🤷♀️ 🤷♀️🤷♀️
Internete pilna informacijos galima ją susirasti ir rasti atsakymus į visus rūpimus klausimus, tam nereikia privačiu grupių🤷♀️
Just parašė:
Uždaroj daugiau atvirumo, pasitikėjimo, tai kodėl n+k tiesiog skaitančių turi žinot, matyt kitų foto ir pan? Jei esi uždaroj grupėj, tai turi kažkaip įsitraukt, o n…
Pritariu !
Spurgyte159 parašė:
Tai tam yra ši grupė ir google, čia klauskit ir jums atsakys, kam stebėt viską ir gaudyt info kas net neaktualu.
miast parašė:
As ir esu prisirasiusi kitam mieste, bet seimos daktarea tikrai nenoriu keisti, tai puikus sprendimas prieziura pvz KKGN, susimokejau uz 9 men prieziura 196€, ieina…
Sveiki, pas kokia gyd lankotes?
Austėjab parašė:
Sveikos noriu paklausti, o nuo kada reikia pradėti gerti magni? Ar čia klausti reikia ginekologės 😊
Aš pradėjau nuo 13sav po patikrinimo
Just parašė:
Uždaroj daugiau atvirumo, pasitikėjimo, tai kodėl n+k tiesiog skaitančių turi žinot, matyt kitų foto ir pan? Jei esi uždaroj grupėj, tai turi kažkaip įsitraukt, o n…
O man įdomu kiek reikėjo rašyti, kad likti grupėje🤔 kodėl nebuvo įspėta apie žinučių kiekį?
Austėjab parašė:
Sveikos noriu paklausti, o nuo kada reikia pradėti gerti magni? Ar čia klausti reikia ginekologės 😊
Aš kai užklausiau dėl magnio, tai man iš viso sakė gerti tik jei nusimato intensyvesnė diena 🤷♀️
LauraJ_ parašė:
Pritariu !
Atėjom i atvirą grupę tai dabar ir iš čia mus išginsit? 😀
elvin parašė:
O man įdomu kiek reikėjo rašyti, kad likti grupėje🤔 kodėl nebuvo įspėta apie žinučių kiekį?
Administratorės, manau, galėtų atsakyti
Just parašė:
Administratorės, manau, galėtų atsakyti![]()
Tai kad slapta grupė, išvyta, kaip paklaust😁?
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai