2023.09.07 20:17 (prieš 2 m.)
Mamukas777 parašė:
Neklauskite.... nežinojom to dydžio, nevyko man atsivėrimas, su rankomis vere kas 30min po 0.5cm... vyko virš 20v, alpay, vėmuau, maldavau cp, bet net vaistų nuo sh…
Juste.J parašė:
Niekad nesuprasiu, kam reikia taip rizikuoti mamos gyvybe, nejaugi tas cezaris jau toks ekstra atvejinis, kad reik va daeit iki širdies stojimų ir pan.
Gal ne taip surašiau, pirmas vaikas gimė natūraliai sakykim, jei neskaitysim kad man savaime nesivėrė kaklelis nuo 3cm, tik rankomis plėtė, žiaurus skausmas, taip klykus nesu gyvenime... tada vaiką spaudė ir mano vyras man pilvą kad išstumti nes akušerės dvi nepajėgė, žodžiu, o visa ta kankyynė su alpimais, vėmimais iš skausmo truko apie 21val gimdykloje... rizikavo ir vaiko ir mano sveikata. O antras vaikas gimė extra cp nes žali vandenys nubėgę buvo o man vėl nesivėrė kaklelis.. tai reikėjo vaiką greit traukt kad nepasigautų infekcijos, bet cp ma irgi nebuvo laimingas
bet esmė, ką norėjau pasakyti, tai dėl svorių nustatymo per echo, nei vieno iš dviejų vaikų skirtingose ligoninėse, net su vėdėju ir 3 daktarais žiūrėdami nematė kad bus virš 4kg, tikino mane, vis sakė 3700-3800 savaitę vos iki gimdymo