Saulė3-1 parašė:
Sveikos, ar dar geriat folio rugsti? Kiek laiko rekomendavo gydytojos vartoti? Man jau baigiasi, galvoju ar isigyti dar.
Folio rugšti tegeriau iki 3-4 menesio
Paskui tiesiog geriau vitaminus
Saulė3-1 parašė:
Sveikos, ar dar geriat folio rugsti? Kiek laiko rekomendavo gydytojos vartoti? Man jau baigiasi, galvoju ar isigyti dar.
Folio rugšti tegeriau iki 3-4 menesio
Paskui tiesiog geriau vitaminus
Saulė3-1 parašė:
Geriu tiek,kiek nėščiųjų vitaminuose yra,papildomai tai ne🙂
Saulė3-1 parašė:
Gėriau iki 12sav. Nes po to nebuvo tikslo gerti.
Saulė3-1 parašė:
Jau seniai nevartoju, dabar tik geležį, magnį, vit D. Net kompleksinių nebegeriu
Pavasario žibutė parašė:
Sveiki prisijungiu prie diskusijos del skiepu... o ka darysite su vitamino k davimi tik gimus?
Žinoma, kad leisime suleisti. Juk vitaminas K svarbus kraujo krešėjimui, o naujagimiai šio vitamino atsargų gimę neturi
Pavasario žibutė parašė:
Sveiki prisijungiu prie diskusijos del skiepu... o ka darysite su vitamino k davimi tik gimus?
Rekomendavo tai ir leidom su pirmagime, dabar taip pat. Pamenu bent jau danijoj ir man kazka suleido, irgi del kresejimo ar del gimdos susitraukimo greitesnio. Tik nebepamenu ka
jauciu ta pati
RobertaStaug parašė:
Rekomendavo tai ir leidom su pirmagime, dabar taip pat. Pamenu bent jau danijoj ir man kazka suleido, irgi del kresejimo ar del gimdos susitraukimo greitesnio. Tik …
ophelia parašė:
Žinoma, kad leisime suleisti. Juk vitaminas K svarbus kraujo krešėjimui, o naujagimiai šio vitamino atsargų gimę neturi
Taip, tik esu girdejusi kad dėl jo kūdikių gelta išsivysto ir kepenims nėra gerai... Bet nežinau kiek tiesos šitame gande....
Pavasario žibutė parašė:
Taip, tik esu girdejusi kad dėl jo kūdikių gelta išsivysto ir kepenims nėra gerai... Bet nežinau kiek tiesos šitame gande....
Gavo vit K injekciją, gelta normose.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai