mylimukac parašė:
Mes iš Kauno raj, laisvai galima vesti vaiką nuo 1.5m, vietų būna ir priima
Kai kuriuose rajonuose taip. Draugės mergaitė irgi gavo vietą pusantrų metų, bet čia loterija. Garliavoje be šansų
mylimukac parašė:
Mes iš Kauno raj, laisvai galima vesti vaiką nuo 1.5m, vietų būna ir priima
Kai kuriuose rajonuose taip. Draugės mergaitė irgi gavo vietą pusantrų metų, bet čia loterija. Garliavoje be šansų
Akvilinna parašė:
Mes irgi Kauno rajone vedame , tai tikrai yra vaikučių jaunesnių nei 2metai , o ir kai brolis arba sesuo lanko tą patį darželį atsiranda pirmumas , tai didesni šans…
Pirmumas rajone yra tik nuo 3 vaikų. Kauno mieste ir nuo dviejų vaikų. Net gi ir Kaune svarstė šita pakeitimą, kad tik nuo 3 vaikų, bet kol kas nieko nedarė.
As noriu nuo 1,5 metu po truputi pratinti po kelias val i diena, kad iskart nuvedus 2 m. nebutu soko 😃 viliuosi, jog gausime, kaip suprantu, tai galima iskart gimusi registruoti bandyti. Darbe paimsiu 100% nuotoli, kad ligos atveju galeciau daugiau skirti laiko jai bei namams, nes bus daug namu ruosos 😃
sun1234 parašė:
As noriu nuo 1,5 metu po truputi pratinti po kelias val i diena, kad iskart nuvedus 2 m. nebutu soko 😃 viliuosi, jog gausime, kaip suprantu, tai galima iskart gimus…
Tikrai taip, iškart registruokit 😀 nes su vietomis labai įvairiai. Vieni gauna atėję į darželį: laba diena norim lankyt. Kiti laukia eilėje po kelis metus užregistravę nuo gimimo. Aš savo išleidau nuo 1m. 8 men. Tikrai ne per anksti, nes labai bendraujanti, norėjo žmonių ir vaikų. Tada keitem darželį, tai jokios adaptacijos nebuvo, kad nauja vieta
julyp parašė:
Tikrai taip, iškart registruokit 😀 nes su vietomis labai įvairiai. Vieni gauna atėję į darželį: laba diena norim lankyt. Kiti laukia eilėje po kelis metus užregistr…
Na viliuosi pasiseks, pats darželis gana arti namų, kadangi vienturte, tai manau jai tarp vaiku bus smagiau nei nuolat prie mamos sijono
bet kaip bus istiesu, tai velnias zino 😃
Mystery parašė:
Tai va, aš nežinau kaip man smegeninėje susišvies, gal aš bliausiu, kai reiks eit dirbt😀
Aš bandžiau eit sushi daryt, bet supratau, kad nieko nesigaus, puse dienos pramiegojau, dabar lovoj vos pajudu niekaip nepatogu🙈
mylimukac parašė:
Aš bandžiau eit sushi daryt, bet supratau, kad nieko nesigaus, puse dienos pramiegojau, dabar lovoj vos pajudu niekaip nepatogu🙈
Aš pasigaminau Napaleono tešlą ir vietoj valandos, laikysiu per naktį šaldytuve, nes tingiu tuos lakštus kept 😀
Mystery parašė:
Aš pasigaminau Napaleono tešlą ir vietoj valandos, laikysiu per naktį šaldytuve, nes tingiu tuos lakštus kept 😀
Jūs visos čia labai ruošiatės. Aš nestovesiu tiek prie puodu po to viską skauda. Atsigaut paros reikia 😀😀
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai