mylimukac parašė:
Esu girdėjus, kad jei galva svaigsta labai reaguoja, čia jūsų būtų nekaltas lengbas melas..
Del vaiko sveikatos geriau perdesiu ❤️
mylimukac parašė:
Esu girdėjus, kad jei galva svaigsta labai reaguoja, čia jūsų būtų nekaltas lengbas melas..
sun1234 parašė:
Tikrai taip ir darykit, labai jau čia gerai patariu meluot 🤣 yra tekę pačiai taip daryt, dėl kitu dalyku 😀
julyp parašė:
Tikrai taip ir darykit, labai jau čia gerai patariu meluot 🤣 yra tekę pačiai taip daryt, dėl kitu dalyku 😀
O ka daryti, kitaip nelabai kreipia demesio 😂
julyp parašė:
Čia gal aš ir būsiu. Nes iki 6 cm nieko. Maudė pilvą lengvai 😃 mėnesiniu skausmas skaudesnis
Ir aš, skausmą pajutau 8 cm, iki to - nieko 🙈 net maudimo nebuvo...
Vilmukaz parašė:
Kaip pavydžiu 🤣
Vilmukaz parašė:
O dieve, kaip man žinot reiks (jei be pojūčių saremiai bus), kaip koja išlys 🫠
MisDi parašė:
Kaip pavydžiu 🤣
Nu tas pavydziu tai zinot, dabar bijau kad nepajusiu ir pagimdysiu antra nespejus davaziuoti ;) Kai pirmas vaikas per 40min nuo pirmo pojucio islindo, tai su antru daug streso ir vazinejimo i santaras vos ka pajutus
Kad nepramiegot 😂
Vilmukaz parašė:
Nu tas pavydziu tai zinot, dabar bijau kad nepajusiu ir pagimdysiu antra nespejus davaziuoti ;) Kai pirmas vaikas per 40min nuo pirmo pojucio islindo, tai su antru …
Man tas pats. 6 cm daugiau nei puse gimdymo su pirmu beveik be skausmo. Dabar sakiau leksiu jei tik kažkas 😀😀
Vilmukaz parašė:
Nu tas pavydziu tai zinot, dabar bijau kad nepajusiu ir pagimdysiu antra nespejus davaziuoti ;) Kai pirmas vaikas per 40min nuo pirmo pojucio islindo, tai su antru …
Nu jo irgi teisybė 🤣
julyp parašė:
Man tas pats. 6 cm daugiau nei puse gimdymo su pirmu beveik be skausmo. Dabar sakiau leksiu jei tik kažkas 😀😀
Va va, aš ir lakstau kas savaitę, tik koks naujas skausmas ir varau 😂😂 Patikrina, paleidžia ir vėl iš naujo 😂
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai