Kaia parašė:
Man 36
Na man pirmas nėštumas ir man 22 tad žiūriu kada dažniausiai buna tokie dalykėliai, Ačiū
Kaia parašė:
Man 36
Na man pirmas nėštumas ir man 22 tad žiūriu kada dažniausiai buna tokie dalykėliai, Ačiū
Poppy8 parašė:
Jei dar nebuvote, galite užeiti į grupę Genetiniai tyrimai nėštumo metu. Ten moterys dalijasi tyrimų patirtimi 🙂
Poppy, o jūs po nelaimės pas genetikus tyrėtės? Viskas gerai buvo? Aš 2023 m. rudenį išsityriau pas juos pilnai, nieko nerado. Tai ginekologė standartiškai skyrė aspiriną 150mg ir progesterono žvakutes 1kartą į dieną
sun1234 parašė:
Poppy, o jūs po nelaimės pas genetikus tyrėtės? Viskas gerai buvo? Aš 2023 m. rudenį išsityriau pas juos pilnai, nieko nerado. Tai ginekologė standartiškai skyrė as…
Ne, mes nesityrėm, mano buvusi ginekologė tai pateikė kaip genetinį atsitiktinumą, tiesiog taip būna ir tipo bandykit toliau 🙂 Jau šį pavasarį buvo planuose kreiptis pas gydytojus konsultacijos ir siuntimų. Kadangi pakeitėm gyvenamą vietą, turėjom visokių buities reikalų ir aš norėjau pilnai atsitiesti psichologiškai naujai pradžiai, tai kažkaip užvilkinom šitą reikalą, bet va, staigmena šį mėnesį 🙂
Šiaip aš irgi geriu aspirino, mažą dozę 75 mg, nes po nelaimės gydytoja minėjo, kad nekenkia toks kiekis ir jei pastočiau pradėti gerti. Su progesteronu nė vieno nėštumo metu bėdų nebuvo, tai kažkaip net neinu tirtis. Laukiu gydytojos konsultacijos 🙏 O jūs darėte pgr tyrimą ar tiesiog profilaktiškai tas žvakutes išrašė?
Poppy8 parašė:
Ne, mes nesityrėm, mano buvusi ginekologė tai pateikė kaip genetinį atsitiktinumą, tiesiog taip būna ir tipo bandykit toliau 🙂 Jau šį pavasarį buvo planuose kreipti…
Pas mane taip pat progesteronas geras budavo, na antrą nėštumą, bet pirmą nezinau, galimai blogas, nes labai pilvą skaudedavo ir tepliodavo.. antrą kartą buvau rotu apkresta 🙈 tai po 2 nelaimių paskyre del viso pikto.. buvau išsityrus kartą dabar, tai 90. Mes ir beveik metus pralaukem, pakeiciau darbą tuo paciu.. buvo tikrai sunku psichologiskai. Bet as laabai viliuosi, kad dabar viska sbus gerai
per ši nestumą ir simptomų daug daugiau atsirado, viliuosi tik į gerą. Šiandien eisiu pas gydytoją antram vizitui 🙏
PilkasDebesėlis parašė:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2025-m-sausio-menesio-mazyliai
Pridėkite mane prie grupės, ačiū
Leliuk parašė:
Sveikos, esu šiek tiek pasimetusi. Šiandien pas daktarą buvom, apžiūrėjom vaisių, tada aptarinėjom kito vizito datą, tai kaip ir priklauso, grįšim po mėnesio į pirm…
Ir mane domintų, nes irgi reikės daryti.
mylimukac parašė:
Sveikos mamytės, ar čia yra tokių kurioms virš 35m?
Man 35, spali 36.
mylimukac parašė:
Yra 🙂 rugsėjį bus 36
mylimukac parašė:
Man 36🙂
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai