Vaisa parašė:
o koki tu pirkai su viena linija tu sratuku ar kur su dviguba? kazin kuris geresnis,efektyvesnis?![]()
dviguba,nez istikro kuris geresnis
Vaisa parašė:
o koki tu pirkai su viena linija tu sratuku ar kur su dviguba? kazin kuris geresnis,efektyvesnis?![]()
dviguba,nez istikro kuris geresnis
oksana288 parašė:
dviguba,nez istikro kuris geresnis![]()
ir as galvoju imti dviguba,tai gal didesne nauda bus ir greiciau dings lasinukas
Vaisa parašė:
ir as galvoju imti dviguba,tai gal didesne nauda bus ir greiciau dings lasinukas![]()
del lasinuko negarantota,bet kad meliniu bus tai faktas
oksana288 parašė:
del lasinuko negarantota,bet kad meliniu bus tai faktas![]()
tai jau tikrai
bet dzin tos melynes jeigu tiktai pades numesti lasinuka,o melynes isnyks
Tokia Karolina parašė:
Klausimas maitinancioms krutimi, kai pradejote maitinti, mazdaug savaites begyje, ar jautete krutines gelima. Mano maziuke istustino jas abi ir dabar toks gelimas a…
man gelia,atrodo toks kaip deginimas,bet o kokiu 5-10 min praeina
as vis po maitinimo saldau dabar krutine
O as Inesa parašė:
man gelia,atrodo toks kaip deginimas,bet o kokiu 5-10 min praeinaas vis po maitinimo saldau dabar krutine
![]()
Jauciu, kad reikia man tas avent pagalveles zelines isigyti. Nes oi vargas su tom krutim.
Tokia Karolina parašė:
Klausimas maitinancioms krutimi, kai pradejote maitinti, mazdaug savaites begyje, ar jautete krutines gelima. Mano maziuke istustino jas abi ir dabar toks gelimas a…
po guzo, man budavo, kad kelias dienas, dar nemalonus jausmas budavo
Tokia Karolina parašė:
Jauciu, kad reikia man tas avent pagalveles zelines isigyti. Nes oi vargas su tom krutim.
siulyciau nepirkti, nera ten kaskoks super duper daiktas, ypac jei krutine didesne, tai nieko ten nepades
nusipirk pora paku saldytu zirneliu ir kameroj turek, kai reikia atsaldyti tik issimk ir gerai bus
poto vel imesk susisaldyti
saldyti gali beja tik iki 10 min ne ilgiau
o kai reikedavo greit pasisildyti, tai po siltu vandeniu ranksluosti pakisdavau ir pasisildydavau
16 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai