saule leo parašė:
Viskas prasidejo penktadieni....
Sveikinu. Kaip bebutu viskas blogiausia jau buvo, o dabar dziaukites vienas kitu
saule leo parašė:
Viskas prasidejo penktadieni....
Sveikinu. Kaip bebutu viskas blogiausia jau buvo, o dabar dziaukites vienas kitu
ERIDUKAS parašė:
O as sian visa diena jauciu nemalonu maudenima strenose...ypac kai einu. galetu jau buti pradzia...![]()
Gal tai ir yra pradzia.. visoms skirtingai ;)
ineva parašė:
saule leo
Cia UK mane linksmino taip.
kazkuri mamyte klause del kamscio
as pries savaite apsirikau, pamanius, kad kamstis isejo, nes po zvakuciu naudojimo buvo pora nedideliu gelsvu gleiviu
o vakar isejo tikrai JIS
per du kartus, gerokai didesnis, ruzavos spalvos su trupuciu kraujo, zelinis
ech, kaip kojas irgi pakirto
bet kolkas dar esu namie, nors vakar vidurius vis suko, maniau jau isvaziuosim
taip pat viena mamyte klause kuo skiriasi paruosiamieji saremiai nuo tikruju? tai pagrindiniai skirtumai REGULIARUMAS, STIPRUMAS, DAZNIS. uzvakar nakti paruosiamieji mane apie 1,5 val kamavo, buvom isvyke, tai svarsciau ar jau
skausmas kaip mm, bet spazmas uzeina tai kas 16min, paskui po 3min, tada po 8min, kelias ar keliolika min. tuo ir baiges
Irma.. parašė:
Sveikinu, grazaus augimo ir nuostabiu akimirku![]()
Dekui
lincis parašė:
Sveikos Mamytės,
Klausimas toks, kurios po santuokos keitėsi dokumentus:
Kainuoja kaip paprastas naujų dok.darymas. o dėl būtinumo - kai man reikėjo, neradai jokio įstatymo kuris įpareigotų tai padaryti. Tarybiniais laikais buvo terminai, dabar lyg ir nėra. Bet iš patirties - kuo greičiau pasikeiti, tuo mažiau vargo ir aiškinimo, kad čia tavo vyras, ar kad tu ištekėjusi
. Tik teisės nei liko porą metų iki galiojimo neapsimoka keist.
Stileja parašė:
Norejau paklausti, ar skalbiat naujus vaikucio patalelius, ty kaldryte ar uzvalkaliukus? Nuo pirkimo graziai supakuoti guli, o skalbiniai baigesi :))) galvoju gal i…
na as tai irgi skalbiu nes kad ir nauji ka zinai kokios ten higienos laikosi tie gamintojai, vezejai ir pardavejai, kokiom rankom ten kas ciupineja ir panasej....
stasike parašė:
Kainuoja kaip paprastas naujų dok.darymas. o dėl būtinumo - kai man reikėjo, neradai jokio įstatymo kuris įpareigotų tai padaryti. Tarybiniais laikais buvo terminai…
Teisiu kai nepasikeite mano pazistama, tai gavo bauda del dokumentu nesutapimo. Jas irgi reik keist
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai