2015.07.06 17:23 (prieš 10 m.)
Viskas prasidejo penktadieni.... Turejau vaziuot I ligonine skatinimui.pries vaziuojant liepe pasiskambint.paskambinus isgirdau:atsiprasom jum vietis neturim,paskambinsim jum siandien.likau nesupratus,bet teko laukt .vakare baiges kantrybe,paskambinau pati,o man sako:net nezinau ka jum atsakyt,galit dabar atvaziuot.... Nuvaziavom.laukem 2,5 valandos kol I Mus atkreipe demesi.galiausiai pagulde I skyriu,bet akusere lakste ratais ir vis aiskino kad ji uzsiemus.todel skatinima pradejo tik 2.30 nakti.pradejo nuo silpniausios zvakutes.po paros laukimo,viduri nakties gydytoja ramiu veidu pranese kad iki ryto nieko man nebedarys.,o ryte Dar gausiu zvskute,Dar lauksiu,jei nesuveiks gal darys cezari.kai pasakiau ,kad po skatinimo vistiek viskas baigsis cezariu,labai supyko ir pareiske : Ka siulai?nutyleja,bet norejos ja pasiust toli toli.beja mane taip manyyi priverte daug priezasciu:nesutrumpejes kaklelis,po pirmu skatinamuju kaklelio atsidarymas toks pats kaip pries juos,maziuko galvytes neisistatymas.ryte atejo Kita gydytoja,apziurejo Ir nuleido vandenis.po 14 valandu skatinamuju,kaklelio atsidarymas 3 cm.sprendimas -cazaris.operavo ta pati nepatenkinta gydytoja,kuri pries operuodama man pasake:viskas taip kaip Tu norejai.tuo metu neatsakiau jai nieko.bet norejosi ja nudet.taigi 06.07.15 01.05 gime musu maziukas.