kakava2 parašė:
sveikos gal kas lankete Lentvaryje yamahos mokyklele mazuju robio ar kt grupes metinuku?
Mes lankeme su dukryte.Labai Robiuku grupeje mums patiko,nuostabi mokytoja Rita.I aštuonkojis nuėjome,bet nelabai patiko nei man,nei dukrytei
kakava2 parašė:
sveikos gal kas lankete Lentvaryje yamahos mokyklele mazuju robio ar kt grupes metinuku?
Mes lankeme su dukryte.Labai Robiuku grupeje mums patiko,nuostabi mokytoja Rita.I aštuonkojis nuėjome,bet nelabai patiko nei man,nei dukrytei
Noriuciuke parašė:
Mes lankeme su dukryte.Labai Robiuku grupeje mums patiko,nuostabi mokytoja Rita.I aštuonkojis nuėjome,bet nelabai patiko nei man,nei dukrytei![]()
o astunkojai tai vyresni jau ? kodel nepatiko?
kakava2 parašė:
o astunkojai tai vyresni jau ? kodel nepatiko?
Taip aštuonkojis tai jau nuo pusantru metuku.Nepatiko,nes ten tokias knygutes klijuoti reikia,karpyti.Mes dar 2 metuku neturejome,vaikui neidomu buvo.Na kažkokia kose,tai klijuoji poto viska meti eini šokti, tada dainuoji.Maniske verkti pradejo ir neikalbejau eiti veliau.Dar mama ten tokia buvo sureiksmino viska,kad mat jei maiso jeigu vaikas netaip daro ir viska uz ji dare( mergytei gal kokie 3 metukai). Na žodžiu kolektyvas nekoks..o tai ne mazai reiskia.
Robiuku grupeje buvo labai gerai iki siol su mama viena bendrauju ir daineles,eilerastukus kartojame su Sofija.Dabar broliukui dainuojame.
Noriuciuke parašė:
Taip aštuonkojis tai jau nuo pusantru metuku.Nepatiko,nes ten tokias knygutes klijuoti reikia,karpyti.Mes dar 2 metuku neturejome,vaikui neidomu buvo.Na kažkokia ko…
bet po robiuku gi yra mazyliai ir muzika kazkokia grupe nuo 1.5 metu
kakava2 parašė:
bet po robiuku gi yra mazyliai ir muzika kazkokia grupe nuo 1.5 metu
Mums sake i astunkojius eiti.Gal ir yra,bet Lentvaryje mazai norinciu.Astunkojai buvo sudurtine grupe su Traku voke.
kakava2 parašė:
buvau demopamokoj Robiuku visai smagu
Labai šaunu
mums irgi paliko geriausius prisiminimus.Zadu ir mažylį vesti i robiukus!!!
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai