gievka parašė:
Sveiki,
Sveiki, kiek zinau ir teko dometis langelis yra senesniu metu leidimas o tinklelis jau naujesni metai.
gievka parašė:
Sveiki,
Sveiki, kiek zinau ir teko dometis langelis yra senesniu metu leidimas o tinklelis jau naujesni metai.
Eleonoraaa parašė:
Sveiki. Nedega pokolkas. O.planuojate pardavineti? 🤔😊
Tai va manau pardavinesim, tik dabar suku galva kada cia jau nebereikes, reik dar su vyru pasitarti, manau per vasara dar tikrai naudosim.
GSvajone parašė:
Tai va manau pardavinesim, tik dabar suku galva kada cia jau nebereikes, reik dar su vyru pasitarti, manau per vasara dar tikrai naudosim.
Man realiai gimdymo terminas rugsejo pacioj pradzioj. Nedega.
giedriki_ra parašė:
Sveikos, norėjau paklausti ar šitų vežimėlių lopsiai nėra mažyčiai ir siauri? Iki keliu mėnesių dažniausiai iš naudojate lopšį? Teko matyti gyvai, tai pirmas įspūdi…
2019 metu midelio labai didelis lopsys. 2018 berods mazesnis.
_Green_ parašė:
2019 metu midelio labai didelis lopsys. 2018 berods mazesnis.
Neklaidinkit. Lopsiai vienodu matmenu 2018-2019 metu.
Gromitelis parašė:
Mums lopsys tikrai pakankamai erdvus ir dar gan ilgai uztektu, bet vaikas jame tiesiog nebesutinka guleti, tad nuo 4 men naudojam sportine dali![]()
Mum beveik 5men ir šiandien ištraukėm sedimaja dali
man erdves lopšyje užteko
Lopsiai liuks, naudojom iki 6men drasiai ir buciau gal toliau naudojus, bet kadangi ziema buvo tai dar su kombiu jau per mazai vietos gavosi.
—-
Del sportines dalies - ar esat patenkintos? Siandien vejuota biski, migdziau vaika lauke ir kuo toliau tuo labiau sportine dalis man nepatinka, kad labai atvira atrodo - noretusi truputi daugiau medziagos...
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai