2017.07.26 12:45 (prieš 8 m.)
viktorijabz parašė:
Man atrodo, kad jau per vėlu. Tokio amžiaus vaikai nelabai leidžiasi, kad dėtum paprastas sauskelnes, mamos pereina prie sauskelnių-kelnyčių. Čia ir yra problema, d…
Nesutikciau, kad nesileidžia ir nepavyks naudoti daugkartinių. Mes su daugkartinėm nuo 1mėn, bet reikia įgudimo uždėti tiek daugkartines, tiek vienkartines vaikui, kuris nebesileidžia guldomas ilgam. Tačiau pasidedu sauskelnę ant kelių (naudoju ir popierių kakiams), tada sodinu ant kelių vaiką ir greit užsagstau viską. Taip dedu ir vienkartines, ir daugkartines.
Man tai klausimas, ko norima pasiekti pradėjus daugkartines sauskelnes naudoti 7.5mėn? Sutaupymo? Nebepavyks, nes intensyviausias sauskelnių "perdirbimo" į šiušles etapas jau baigės
Dažnesnio vaikščiojimo į vonią keisti sauskelnių, skalbimosi, džiaustymosi, na žodžiu- daugiau veiklos, o gyvenant bute- ir daugiau išlaidų vandeniui ir elektrai? Tikrai garantuota
Man asmeniškai tokiu metu jau buvo mintis baigti visą tą daugkartinių sauskelnių eksperimentą (ir labai abejoju, ar su kitu vaiku kartosiu, bet tą parodys tik tai, kaip greit šitas vaikas pats pradės prašytis ant puodo). Tik pastebėjau, kad kai dažniau keičiam dažniau sauskelnes, tai dažniau sėdim ant puodo ir dažniau ką nors į puodą padaro. Tai dedu viltis, kad galbūt jos padės atsisakyti sauskelnių greičiau. Todėl šiam momentui tai vienintelė priežastis, kodėl toliau eksperimentuoju.