Vasarosgaiva parašė:
Na, tada mesti lauk. Bet dar neteko girdeti, kad kazkas tokiu budu grybeli sauskelnese uzsiveistu negaletu isnaikinti darant strip wash (mirkymas plius plovimas) .…
O girdėjote, kas su strip wash grybelį būtų išnaikinę?
Vasarosgaiva parašė:
Na, tada mesti lauk. Bet dar neteko girdeti, kad kazkas tokiu budu grybeli sauskelnese uzsiveistu negaletu isnaikinti darant strip wash (mirkymas plius plovimas) .…
O girdėjote, kas su strip wash grybelį būtų išnaikinę?
Katama parašė:
60 laipsniu kiek žinau nepakanka grybeliui užmušti. Tokioj temperatūroj ir skalbėm, bet tik blogėjo. Internete radau info nemažai visokios, kaip naikinti grybelį, b…
Bandykit stipriam sodos tirpale pamerkti.
Sveiki, kam aktualu atsidare nauja el. parduotuve www.becomingreen.lt parduodanti daugkartines sauskelnes, įklotus pagamintus Čekijoje ir Slovakijoje. Ekologiškos, pagamintos iš bambuko, medvilnės, kanapių.
Sveikos! Matau, kad nebaisiai aktyvi tema, bet gal kas atsilieps. Reikia patarimo!
Labai noriu pereiti prie daugkartiniu sauskelniu, mano kruopytei dabar 7 savaitės. Bet kol kas ji labai dažnai tuštinasi, kiekviena karta kai pavalgo.. tai paskaičiuoju, kad kol kas labai daug sauskelniu sunaudoju 🤔 tikrai neišeitu keisti tik kas dvi valandas.. tai galvoju, ar laukti, kol apmažės kakojimu dažnumas, o gal yra kokiu hacku? Kad nekeist visos sauskelnės iš karto?
Kol kas buvau nusižiūrėjus all in one sauskelnes.
laputėsnaputė parašė:
Sveikos! Matau, kad nebaisiai aktyvi tema, bet gal kas atsilieps. Reikia patarimo!
Hacku, kad butu galima reciau keisti yra, kai kas keicia tik iklotus, o coverius kas antra kart, yra spec popierius kuris yra dedamas ant sauskelnes ir sulaiko kakuti - maziau terliones su plovimu. Bet is esmes kakas yra kakas ir nieko cia nepritaupysi ir neprigalvosi 😅 as siulyciau kol kleckas mazas naudoti misriai daugkartines su vienkartinem, tuomet nereikes tiek daug sauskelniu uzsipirkti, po truputi isivaziuosit, suprasit kas tinka ir patinka ☺️
Sveikos mamos 👋🏻 Mano berniukui jau 6 mėn. ir 3sav., naudoju daugkartines sauskelnes bambino (all in one ar pocket, nebežinau tiksliai kaip jas vadinti🙈). Žodžiu, naudojam jau ~5 mėn. o gal ir šiek tiek ilgiau. Viskas gerai buvo kol mano beibis valgė tik mp. Jau 3 sav. kaip pradėjusi primaitinti. Pasikeitė ne tik sauskelnių "kietąsis" turinys, bet ir sysiukų kvapas. Pradėjo būti labai aštrus ir toks šuto (pridusęs kvapas). Keičiu kas 1,5 -2,5val (na ilgesnis tarpas gaunasi kai miega). Naudoju tuos bambukinius įklotukus dabar, nes tiek mikro pluošto nebetaip sugeria. Plaunu su ekologišku skalbikliu kas antrą dieną ir dar į bugną įdedu tų spec. dezinfekavimo miltelių taip pat bambino firmos (na iš dar ir dar pirkta). Smulkiai aprašiau 😅 Ir KLAUSIMAS- kaip su tuo kvapu kariauti (kai nuimamos sauskelnės, atrodo toks kvapas nuo sysiukų, kad oj) ir vaikučiui negerai manau, o dar sauskelnės nebūna šlapios, tik drėgnos. Bet tas šuto kvapas... kaip jūs kovojate ? Ką darote dėl kvapų, kad nebūtų sauskelnių dėvėjimo metu? Ar nekreipiate dėmesio ?
Net pagalvojau nejau reiks grįžti prie vienkartinių sauskelnių...
giedrespirmas parašė:
Sveikos mamos 👋🏻 Mano berniukui jau 6 mėn. ir 3sav., naudoju daugkartines sauskelnes bambino (all in one ar pocket, nebežinau tiksliai kaip jas vadinti🙈). Žodžiu, n…
Jei šlapimo kvapas aštrus tai gal apskritai reiktų pasidaryti šlapimo tyrimą ir 100% atmesti visas galimas bakterijas ir pan. Taip vis gi neturėtų būti.
Jei problema ne tame, gal pabandykit pamirkyt ir praskalbt kokį sykį su actu - jis puikiai dezinfekuoja. Taip pat išskalbkit karščiau - kad tikrai žūtų visos bakterijos.
imnotparanoid parašė:
Jei šlapimo kvapas aštrus tai gal apskritai reiktų pasidaryti šlapimo tyrimą ir 100% atmesti visas galimas bakterijas ir pan. Taip vis gi neturėtų būti.
Hm nepagalvojau dėl šlapimo tyrimo🤔 hm bet va turiu pakelį atsargoje vienkartinių sauskelnių. Vakar teko išvykti su vaiku į kitą miestą, tai kad nesusikelti sau streso (dar neįpratusi automobilyje ar kur kitur keisti sauskelnes), tai uždėjau vienkartines sauskelnes. Kvapo nebuvo. Gal ne šlapime ėsmė.
O dėl daugkartinių sauskelnių - kvapų nebelieka išplovus jas. Tik naudojimo metu tas šutas gaunasi, kad ir dažnai stengiuosi keisti... galėsiu pabandyti, kaip minėjote, actą ir karštesnį plovimą... bet gal dėl mažos oro cirkuliacijos tokie kvapai atsiranda ? 🤔🤔🤔
giedrespirmas parašė:
Hm nepagalvojau dėl šlapimo tyrimo🤔 hm bet va turiu pakelį atsargoje vienkartinių sauskelnių. Vakar teko išvykti su vaiku į kitą miestą, tai kad nesusikelti sau str…
Man tai konkrečiai nėra taip buvę, bet esu kažkada skaičiuosi, kad pačiose sauskelnėse ta bakterija kažkokia įsiveisia ir tada jau būna vis lendantis tas kvapas. Yra kažkokia procedūra jų pnaikino: daugiau chemikalų, nemažai reikia jas pamirkyti. Strip and sanitize ta procedūra vadinosi ar kaip, nepamenu..
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai