korsakiene parašė:
o kaip nuo to gali nukentet darbdavys?
na, tiesiogiai nenukentes..tiesiog priklauso ar jis bus patenkintas tuom, kad bus imamos taip atostogos..dar priklausys ar pakankamai apsisvietus buhaltere ir teisingai viska apskaiciuos..
korsakiene parašė:
o kaip nuo to gali nukentet darbdavys?
na, tiesiogiai nenukentes..tiesiog priklauso ar jis bus patenkintas tuom, kad bus imamos taip atostogos..dar priklausys ar pakankamai apsisvietus buhaltere ir teisingai viska apskaiciuos..
Sveiki,
gal galetumete atsakyti, jeigu as dirbu 2 imonese (pirmoje 8 val/d, antroje 2val/d) pagal atskiras darbo sutartis.
Pirmoje imoneje dirbu daugiau kaip 3 metai, antroje (2val/d) metus, kaip man reikes eiti i dekretines, t.y. reikes per abi imones forminti ar tik per pagrindine darboviete? kaip tada skaiciuosis mano ismokos? Ar skaiciuosis bendrai per abi imones ar tik pagrindines darbovietes?
is anksto dekoju uz atsakyma.
Anata parašė:
Sveiki,
gal galetumete atsakyti, jeigu as dirbu 2 imonese (pirmoje 8 val/d, antroje 2val/d) pagal atskiras darbo sutartis.
Pirmoje imoneje dirbu daugiau kaip 3 metai, antroje (2val/d) metus, kaip man reikes eiti i dekretines, t.y. reikes per abi imones forminti ar tik per pagrindine darboviete? kaip tada skaiciuosis mano ismokos? Ar skaiciuosis bendrai per abi imones ar tik pagrindines darbovietes?is anksto dekoju uz atsakyma.
i dekreta iseinat abiejuose imonese ir skaiciuoja pasalpa is abeju darbu atliginimu.
Kamilesmama parašė:
i dekreta iseinat abiejuose imonese ir skaiciuoja pasalpa is abeju darbu atliginimu.
Aciu uz atsakyma. As irgi taip galvoju, bet siandien buvau poliklinikoje ir gine paklause kur dirbu. Pasakiau kad 2 imonese, tai ji sako kad dekretines tikriausiai tik vienoje formins, nes per dvi niekas nedaro...bet ji sake kad dar pasitikslinciau....Na bet butu ziauru jeigu tik per viena..nes tada mano ismokos gerokai bus mazesnes...bet as gi dirbu per dvi imones ir gaunu 2 algas, ir mokesciu moku per abi imones, butu neteisinga :/
Sveikutes, norejau patarimo... Seimos daktare tese biuleteni tris men., dabar nutrauks, nes atseit negali daugiau testi, kadangi pavasari, kai gulejau ligoninej ji turejau 1.5men., todel jau isnaudojau savo metu limita
darbe turiu atostogu 30 dienu, o i dekreta nuo sausio 1, tai gaunasi, kad dabar turiu grysti i darba 3sav., nors direktore man neturi ka pasiulyti dabar dirbti, kadangi turiu sunkia mazakraujyste ir greit dustu, negaliu sunkiai kelt, daug vaikscioti ir pan. Ar cia realu, kad gali nebetesti nedarbingumo? Tai ka, jei krisciau po kojom, nepaeiciau, tai vistiek negaletu...nlb suprantu...
Teramisu parašė:
Sveikutes, norejau patarimo... Seimos daktare tese biuleteni tris men., dabar nutrauks, nes atseit negali daugiau testi, kadangi pavasari, kai gulejau ligoninej ji turejau 1.5men., todel jau isnaudojau savo metu limitadarbe turiu atostogu 30 dienu, o i dekreta nuo sausio 1, tai gaunasi, kad dabar turiu grysti i darba 3sav., nors direktore man neturi ka pasiulyti dabar dirbti, kadangi turiu sunkia mazakraujyste ir greit dustu, negaliu sunkiai kelt, daug vaikscioti ir pan. Ar cia realu, kad gali nebetesti nedarbingumo? Tai ka, jei krisciau po kojom, nepaeiciau, tai vistiek negaletu...nlb suprantu...
testi gali,bet atrodo uz ji tiesiog negausit jau pinigeliu,o geriau tai i sodra paskambinkit ir suzinosit.
Teramisu parašė:
Sveikutes, norejau patarimo... Seimos daktare tese biuleteni tris men., dabar nutrauks, nes atseit negali daugiau testi, kadangi pavasari, kai gulejau ligoninej ji turejau 1.5men., todel jau isnaudojau savo metu limitadarbe turiu atostogu 30 dienu, o i dekreta nuo sausio 1, tai gaunasi, kad dabar turiu grysti i darba 3sav., nors direktore man neturi ka pasiulyti dabar dirbti, kadangi turiu sunkia mazakraujyste ir greit dustu, negaliu sunkiai kelt, daug vaikscioti ir pan. Ar cia realu, kad gali nebetesti nedarbingumo? Tai ka, jei krisciau po kojom, nepaeiciau, tai vistiek negaletu...nlb suprantu...
Realiai apmokamo nedarbingumo (jei jau isnaudojote visas per metus leidziamas dienas) jusu gydytoja negali testi. Gali isduoti forma 94/a, kuri pateisins jusu nebuvima darbe, taciau uz ja niekas neapmokes. Paprastai isnaudojus visas nedarbingas dienas, ir jei vis dar pacientas serga, seimos gydytoja gali siusti i NDNT (vadinamam neigalumo nustatymui). Tik nezinau ar mazakraujyste yra ta liga, del kurios duodamas invalidumas
Labukas mamytes, o man iskilo toks klausymelis,gal kuri zinot ? gavau as uz vaika (vaiko auginimo atostogas) pirma karta pirma menesi ir man idomu jau cia ta suma kuria paskaiciavo kinta ir kas menesi jau tokia pacia mokes ar skirsis daugiau maziau? ar ims is visu metu vidurki ir gausiu kas menesi vis ta pacia suma? nes menuo turi ir 29
30, 31 d tai idomu kaip ten skaiciuoja
myform parašė:
Labukas mamytes, o man iskilo toks klausymelis,gal kuri zinot ? gavau as uz vaika (vaiko auginimo atostogas) pirma karta pirma menesi ir man idomu jau cia ta suma kuria paskaiciavo kinta ir kas menesi jau tokia pacia mokes ar skirsis daugiau maziau? ar ims is visu metu vidurki ir gausiu kas menesi vis ta pacia suma? nes menuo turi ir 29
30, 31 d tai idomu kaip ten skaiciuoja![]()
Iki kol vaikui sueis metai gaudinesit viena ta pacia suma,bet si menesi gavot matomai maziau,nes moka uz praeita menesi,o jus kaip speju praeita menesi isejot i VPA tik.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai