Dovs parašė:
dar vakar buvo apie zindymao paskui aisku issirutulioja i kitus dalykus.
Kad apie zindyma senai jau nebekalbam 🙄 nors jau nebeatseku 😁
Dovs parašė:
dar vakar buvo apie zindymao paskui aisku issirutulioja i kitus dalykus.
Kad apie zindyma senai jau nebekalbam 🙄 nors jau nebeatseku 😁
Vabaliukas09 parašė:
Niekas nežada dresiruoti tik ne visom priimtina jog noriu vaikui tiksliau kūdikiui įvesti ritmą tai yra dienotvarkė ir galvoja jog būsiu despotė mama kuri įves kari…
Jūs dar neturėjot kūdikio, toėl normalu, kad jūs nežinote. Kūdikiui rėžimo jums tiesiog nepavyks įvesti. Vyresniam vaikui, tai taip. O kūdikis turės savo ritmą ir tas ritmas dar ir keisis kas krli mėn. Jūs kūdikio "neperlaušite". Kai jo poreikis bus miegoti, jis rėks, jei neleisite jam to daryti, bet vėliau, kai jūs norėsite, kad jis miegotų, o jam bis laikas budrauti, jis taip pat rėks, nes bus pavargęs, nes nemiegojęs. Ne tik vaikas taps verksniuku, nes jam atrodys, kad jo poreikiai netenkinami - reikia garsiau apie tai pranešti, labiau prašyti tenkinti jo poreikius, vaikas nesijaus saugus, bet ir visus šeimos narius išves jis savo rėkimu iš kantrybės. Pati būsite išvargusi, nemiegojusi. Iš kur gali tai žinoti, neturėjęs vaikų. Aš, net neturėdama išankstinių nusistatymų, kartą bandžiau vaikui rėžimą pakeisti. Išvargom abu ir nepavyko
LaMona parašė:
Jūs dar neturėjot kūdikio, toėl normalu, kad jūs nežinote. Kūdikiui rėžimo jums tiesiog nepavyks įvesti. Vyresniam vaikui, tai taip. O kūdikis turės savo ritmą ir t…
Na reik skaityti tinkama literatūra ir gal tada nebutu problemu ?
Vabaliukas09 parašė:
Na reik skaityti tinkama literatūra ir gal tada nebutu problemu ?
O kas žino, kuri literatūra tinkama? Pvz ta Fros ar kokia ten, neaišku kiek knygų prirašiusi apie tai, kad verkiantį vaiką reikia oalikti atskiroje patalpoje išsiverkti, kad vaiką į grafiką nuo gimimo statyti, o po daugelio metų pati viešai atsiprašė ir pasakė, kad neteisinga ta jos rašyta teorija yra
LaMona parašė:
O kas žino, kuri literatūra tinkama? Pvz ta Fros ar kokia ten, neaišku kiek knygų prirašiusi apie tai, kad verkiantį vaiką reikia oalikti atskiroje patalpoje išsive…
Na man ta knyga patinka,niekur nemačiau atsiprašymo jos,nes daugelis dalyku jos knygose yra geri,jum gal nepriimtini man priimtini.
LaMona parašė:
Jūs dar neturėjot kūdikio, toėl normalu, kad jūs nežinote. Kūdikiui rėžimo jums tiesiog nepavyks įvesti. Vyresniam vaikui, tai taip. O kūdikis turės savo ritmą ir t…
Del rezimo sutinku. Niekaip neivedziau, nors pasikark. O va lovoj sakiau nemiegos ir nemiegojo, ta prssme bendroj musu su vyru. O nuo
metu uzmigdavo vienas savo kambaryje su migduku ir del to bedu niekad nebuvo. Drauges stebedavosi, budavo nuvedu, ate ate ir jis pats uzmiega.
To_the_Moon parašė:
Kad ir reikalingas ne jai vaiku dar turet. Jai suaugt reiketu. Jei jau nuo pat gimimo zada “dresiruot” kudiki pagal kazkokia knyga tai ka as zinau.. o dar tie pasa…
Oj nenoriu jos izeidinet..bet man jau gaila jos to vaiko .. man paciai vaikai visada buvo ir bus pirmoj vietoj.Nes jie mano nuostabiausia gyvenimo dovana,dziaugiuos kad diev vistik suteike man galimybe juos turet..ir nieko svarbiau ir brangiau gyvenime tiesiog negali but! taipat su vyru esu virs 10metu,laimingai istekejus,mylim viena kita, ir su myliukais viskas ok..nes myli ne uz tai kaip as atrodau ar as pasidazius... mes abudu suprantam kd atsiradus naujam seimos nariui pradzioj buna kiek sunku,bet veliau vaikas auga ir lengveja
ir viskas gryzta i savo vezes ..
Vabaliukas09 parašė:
Na man ta knyga patinka,niekur nemačiau atsiprašymo jos,nes daugelis dalyku jos knygose yra geri,jum gal nepriimtini man priimtini.
Ai tai jūs apie tą autorę ir kalbate? Ji kažkokiame renginyje dėl tų savo teorijų atsiprašė ir spauda tai rašė. Aišku knygoje nėra parašyta, kad čia netiesa. Jūsų teisė spręsti kuo jūs naudosite augindama vaiką. Gims vaikutis ir bus proga pabandyti taikyti vieną ar kitą teoriją ir tada pamatysite , kas jums ir jūsų vaikučiui yra geriausia
Dovs parašė:
Del rezimo sutinku. Niekaip neivedziau, nors pasikark. O va lovoj sakiau nemiegos ir nemiegojo, ta prssme bendroj musu su vyru. O nuo
Tai taip. Dėl klausimo ar miegoti kartu, ar atskirai, tai čia vusaip įmanoma padaryti. Reikėtų kiekvienai taip daryti, kaip pačiai paprasčiau. O vaikai tikrai įpranta. Pvz mano vaikas iki 6 mėn miegojo savo lovelėje, o kai pradėjau košėmis primaitinti, tai jis naktį mp ėmė kas valandą valgyti. Tai man pačiai buvo labai sunku jį kas valandą į lovelę kilnoti. Neišsimiegodavau kilnodama, o ir nugarą pradėjo skaudėti. Nebuvau griežtai prieš, kad vaikas su manimi miegotų, todėl vaikas taip ir liko mano lovoje. Bet galiu pasakyti, kad aš labiai su juo noriu miegoti, nei jis su manim, nes aš jį dažnai palieku vieną toje lovoje ir jis sau vienas miega, o prabudęs be jokių ašarų mane pašaukia
LaMona parašė:
Ai tai jūs apie tą autorę ir kalbate? Ji kažkokiame renginyje dėl tų savo teorijų atsiprašė ir spauda tai rašė. Aišku knygoje nėra parašyta, kad čia netiesa. Jūsų t…
Na pagal atsiliepimus apie knyga ir mamas kurios išbandė tuos metodus tai aš esu girdėjus daugiausia teigiamų atsiliepimų iš mamų kurios jau turi vaikus ir tuos metodus pritaikė realiai tai man daug pasako ar knyga verta dėmesio.
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai