merginukeee parašė:
Cia ne tolerancijos vakarelis.
Jei tamstai neįtinka kažkas, tai nebūtina čia plėšytis. Ar kirba didžiulis noras pasirodyt kieta?🤦♀️
merginukeee parašė:
Cia ne tolerancijos vakarelis.
Jei tamstai neįtinka kažkas, tai nebūtina čia plėšytis. Ar kirba didžiulis noras pasirodyt kieta?🤦♀️
Nyana parašė:
Ar tik ne Jus cia bandot plesytis?
merginukeee parašė:
Ar tik ne Jus cia bandot plesytis?
🙂 nu jau, nu jau. Aš nematau dėl ko plėšytis tolerancijos vakarėlyje 🎈
Teisybe parašė:
Vaikas gims,negaus prisiglaust prie mamos krutines, vietoje kruties gaus guma,vietoj pieno gaus sintetika,vietoj buvimo prie mamos bus paguldytas salton lovelen,jam…
Turbut Vabaliuke visiem veleveles meto nes nepatinka issakyta nuomone
Nyana parašė:
🙂 nu jau, nu jau. Aš nematau dėl ko plėšytis tolerancijos vakarėlyje 🎈
🤘🏼
Coliuke0_0 parašė:
Turbut Vabaliuke visiem veleveles meto nes nepatinka issakyta nuomone![]()
Man tai ir po 10 sudeda nes irgi kažkam nepatinka nuomuonė arba komentaras ir ką?Ogi nieko,nes jei komentata neatitinka temos tai tokiu būdu Adminam praneši apie netinkamus komentarus,nes kitom patinka komentuoti temas kuriose ji komentarai visai neatitinka temos.
Coliuke0_0 parašė:
Turbut Vabaliuke visiem veleveles meto nes nepatinka issakyta nuomone![]()
Ir sau po like
nes kiek skaitau-palaikančių nelabai pastebėjau
karina999 parašė:
Apskritai kūdikiui yra labai blogai ilgai verkti. Man mama visada sakydavo, kad negalima virkdyt tokių mažučių ir visada reikia nuramint, paimt ant rankų![]()
Man atrodo šita moteris čia forume vaidina labai kietakakte ir įsivaizduoja, kad išmuštruos leliuką kaip kareivį, kad pati galėtų būt moteris, bet gimus tam mažam bejėgiui žmogeliukui ir jį pamačius ar nebus atvirkštinė reakcija į savus žodžius.. pasiūlys ir priešpienio, ir priglaus, ir nešios nes verks širdis palikus jį vieną dideliam tuščiam kambary nusiraminimui... to ir linkiu, tikiuosi čia tik kaukė prieš visus, ir neduosit parako galvoti, kad net gyvūnai labiau rūpinasi savo mažyliais....
Vabaliukas09 parašė:
Man tai ir po 10 sudeda nes irgi kažkam nepatinka nuomuonė arba komentaras ir ką?Ogi nieko,nes jei komentata neatitinka temos tai tokiu būdu Adminam praneši apie ne…
Nu ir nieko 🤷♀️
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai