Gamta. parašė:
Tu cia Vabale daugiau gal jau ir nerasinek. Pasisiukslinai su nuotrauka ir tapatybe ir gana. O jei cia rasysi, tai gausi pati ignora, nes atsibodai.
Jau seniai reikėjo tik dabar supratai?
Gamta. parašė:
Tu cia Vabale daugiau gal jau ir nerasinek. Pasisiukslinai su nuotrauka ir tapatybe ir gana. O jei cia rasysi, tai gausi pati ignora, nes atsibodai.
Jau seniai reikėjo tik dabar supratai?
Vabaliukas09 parašė:
Suprasi čia juos,man iš vis patiko daktaro pasakymas kai šiandien spaudimą pamatavo,tipo viskas gera tik šiek tiek pakylęs,pasižiūriu į įrašytus skaičius spaudimas …
Įdomus tas pasisakymas jog auga tik vaikutis, realiai auga ir placenta ir vandenų kiekis ir tavo pačios organizmas daugiau kraujo gamina. Tai natūralu.
Aš priaugau 25kg. Kaskart po gimdymo vakare jau buvo - 15kg. Nors vaikutis svėrė tik 3160g. Po 4 dienų nukrito dar 10kg be jokių pastangų.
O dabar į kitą temą. Pasišikai šiektiek, bent privačiai tai moteriai savo nuotrauką nusiųsk, jei bijai veiduką rodyti savo viešai 😂🤣🙈 pati pradėjai tai ir dabaik.
Evighet parašė:
Įdomus tas pasisakymas jog auga tik vaikutis, realiai auga ir placenta ir vandenų kiekis ir tavo pačios organizmas daugiau kraujo gamina. Tai natūralu.
As jai foto nežadėjau nei privačiai nei neprivačiai net pasakiau ir priežastys kodėl to nedarysiu,ji vistiek norėjo pamatyti tada pasiūliau susitikimą ji to neišdrįso padaryti tik jog atstočiau įmetė “savo” nuotrauka,tai as ir atstojau jai netiko mano sąlygos man netinka jos sąlygos viskas istorijos pabaiga.
Vabaliukas09 parašė:
As jai foto nežadėjau nei privačiai nei neprivačiai net pasakiau ir priežastys kodėl to nedarysiu,ji vistiek norėjo pamatyti tada pasiūliau susitikimą ji to neišdrį…
Nesupratau?? Kas tau cia neisdriso susitikt? As sustikt galiu bet,kada!
Tu cia ziople net nuotraukos kazkokios neisdrisai idet! Ka cia varai dar ant kitu. Skrisk i ta uk, as tau paruosiu puota. Rasineja pievas viduri nakties.
Tu paaiskink geriau, kad kieta buvai, o dabar nusileidai ant zemes ir viskas.
Vabaliukas09 parašė:
Mano viršsvoris prieš nėštumą buvo 5kg,jei imant +4,5kg tai iš viso nuo normalaus svorio yra 9,5kg,bent puse visu nėščiųjų pastojo turėdamos arba tuos pačius 5kg ar…
Tu blemba rimtai durna ar kas tau yra ? As asmeniskai iki pirmojo nestumo neturejau jokio virsvorio net buvau per kuda 163cm ugio ir sverdavau 47-49kg tai apie ka tu cia sneki, kad puse beveik apsileidusios su virsvoriais buna tau jau rimtai tavo kg smegenine spaudzia
nustok nusisnekek viena karta ir nejuokink aplinkiniu su savo nesamonem “protinguole”
Apsileidus pati esu pripazink pati bent karta , dar 30sav neturi ji sneka apie kg .... iki nestumo nesusitvarkei su virsvoriu tai ka ten susitvarkysi nestumo metu , sneki i lankas vabale net geda akim skaityt
Vabaliukas09 parašė:
As jai foto nežadėjau nei privačiai nei neprivačiai net pasakiau ir priežastys kodėl to nedarysiu,ji vistiek norėjo pamatyti tada pasiūliau susitikimą ji to neišdrį…
To_the_Moon parašė:
👍Aš irgi norėjau jai šitą surast😂😂
To_the_Moon parašė:
Tapati norėjau jai dabar įkelti. Ot ir faktazija pas žmogų
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai