Gandriene parašė:
Nu kad ne, Vabaliuk, foto zadejai butent tai narei va tavo komentaras:
Pasišieškok geriau
Gandriene parašė:
Nu kad ne, Vabaliuk, foto zadejai butent tai narei va tavo komentaras:
Pasišieškok geriau
Vabaliukas09 parašė:
Pasišieškok geriau![]()
Tavo foto ar ne? Geriaus sakyk kad tavo ir baigtas kriminalas.
Gamta. parašė:
Nesitikekit is jos prisipazinimo, neuzteks drasos
Agnieteee parašė:
Jetau, pasvajot galeciau del 170 km, mes vos uz 30 km gyvenam, tai jeigu kas antra savaitgali neatvaziuojam, jau prasideda burbuliavimai. Nuvaziuojam, tai ji visa d…
Gerai kad bent vyras kazka sako, o maniskis visad palaikydavo tevus, visada jie teisus o as bloga. Va cia tragedija. As dziaugciausi jei jis butu kada ka pasakes... bet ne... pries isvaziuojant oi kaip pasakysiu kad to ir ano neduotu mama jo vaikui, tik nuvaziuoji pamato tevus ir silkinis, o vyrui ne 20m o visi 36 metai!!!!
A ir G parašė:
Ji savo nuotraukas pati talpina viešoje erdvėje, prie nuotraukų neparašyta- jog platinti draudžiama. Tokiu atveju, Gamta nieko neteisėto nepadarė.
Gamta. parašė:
Ne nemano nuotrauka aš juk ir sakiau jog jus nežinote nei mano profilio nei kaip aš atrodau fb,kaip sakant sėkmės kapstantis toliau
Vabaliukas09 parašė:
Ne nemano nuotrauka aš juk ir sakiau jog jus nežinote nei mano profilio nei kaip aš atrodau fb,kaip sakant sėkmės kapstantis toliau![]()
Tas tavo 'ne nemano'tai supranti,kad reiskia lygu apvalu 0 ? Irodyk kad ne tavo. Pati rasei,kad savo ikelsi. Ko tu cia bijai as niekaip nesuprantu?
B.I.T.Ė. parašė:
Tavo td paskyros blokavimas bus tik gėlytės palyginus su tuos kas gali grėst..
Šiuo atveju manau jog nieko nebus nebent pamatys ta kurios ir yra ta nuotrauka jei ji yra TD,kadangi nuotrauka ne mano tai deja nieko padaryti aš ir negaliu mano rankos surištos nes kito žmogaus nuotraukomis dalintis gali jei nepamatys tas kieno nuotrauka yra,jog grėstų atsakomybė už pasidalinimą turi kreiptis pats asmuo kieno ta nuotrauka ir yra paviešinta.
Gamta. parašė:
Tas tavo 'ne nemano'tai supranti,kad reiskia lygu apvalu 0 ? Irodyk kad ne tavo. Pati rasei,kad savo ikelsi. Ko tu cia bijai as niekaip nesuprantu?
Gamta. parašė:
Šiap tai tu džiaugis jog ta nuotrauka ne mano,nes kiek žinau už tokį dalyką gresia rimtos bausmės,ir tikėkis jog tos nuotraukos nepamatys ta kurios ji yra.
Vabaliukas09 parašė:
Šiap tai tu džiaugis jog ta nuotrauka ne mano,nes kiek žinau už tokį dalyką gresia rimtos bausmės,ir tikėkis jog tos nuotraukos nepamatys ta kurios ji yra.
Tai tesėk pažadus, kad įkelsi savo dokumento foto. Ar eilinį kartą iš savo burnos šikną padarei?
Vabaliukas09 parašė:
Taigi pati prašei, kad įkeltų foto, kad pasakytum, tai tu ar ne tu
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai