Vasarosgaiva parašė:
O gal neturiu nei vieno 😁 gal tieisog patinka pasakas kurti. O Jus matau 2 turite ir laika CIA svaistote? Eikit pietu gamint 😁
Nesijaudinkit del manes ir mano pietu
Vasarosgaiva parašė:
O gal neturiu nei vieno 😁 gal tieisog patinka pasakas kurti. O Jus matau 2 turite ir laika CIA svaistote? Eikit pietu gamint 😁
Nesijaudinkit del manes ir mano pietu
Ciocytė parašė:
Nesijaudinkit del manes ir mano pietu![]()
Vaikai bus nevalge, nu kaip nesijaudint 😎
Vasarosgaiva parašė:
Vaikai bus nevalge, nu kaip nesijaudint 😎
Stebi per langa Troli?
Jei vaikai butu nevalge, manes cia nebutu.
Rupinkis savo papais.
Vasarosgaiva parašė:
O Jus matau turit, kur save realizuoti ir TD nesedite 😂😂😂😂😂
O pati ar nesėdit? Gyvenat matyt jau tame TD
žinot kur kas kada ir kaip parašė ir ką parašė..
Žalpė parašė:
Greit reikės pakeist temos pavadinimą iš "pasiruošimas žindymui" į "suaugusių moterų pasikoliavimo kampelis". Come on, moterys, jūs rimtai? Drąskysit viena kitai ak…
Niekis ateis TD adminai ir išmes viską į "Pasipykim" temą. Ten galės jei norės ir toliau koliotis.
Susidariau vaizdą apie moteris, kurios priešinasi vakcinacijai. Keikiasi, įžeidinėja oponentus, puola kitą nuomonę aršiai. Todėl šitoj temoj 90 proc jūsų, nes kalbėt su tokiom neįmanoma. Na, maždaug tokį vaizdą ir turėjau, tad nenustebinot 😊. Geros visoms dienos ir sveikų vaikučių!
Liolik123 parašė:
Susidariau vaizdą apie moteris, kurios priešinasi vakcinacijai. Keikiasi, įžeidinėja oponentus, puola kitą nuomonę aršiai. Todėl šitoj temoj 90 proc jūsų, nes kalbė…
Tai kad pati nemokat diskutuoti gražiai. Kas jus čia puolė? Pati prirašėte nesąmonių ir dar įsižeidėt dėlto 🙄
Liolik123 parašė:
Susidariau vaizdą apie moteris, kurios priešinasi vakcinacijai. Keikiasi, įžeidinėja oponentus, puola kitą nuomonę aršiai. Todėl šitoj temoj 90 proc jūsų, nes kalbė…
Nežinau, mano žmonių tarpe, visi tie turintys bandos jausmą, ypatingai daug ir riebiai keikiasi, turi baisų žargoną. Visi jie nepasidomėja daro tai kas jiem sakoma, tam tarpe ir skiepija vaikus, nes nu jie irgi ten rusų laikais pasiskiepijo..
Vasarosgaiva parašė:
Pasakykit tai tevams, kurie neteko savo atzalu del skiepu salutinio poveikio. Kol viskas gerai, tai tokiom frazem zarstotes. Nespjaukit I vandeni, nes daznai patiem…
Oooo... as jau taip ir galvojau, kad susilauksiu jusu protingo komentaro i savo puse. Labai megstate nepagristai gasdinti zmones.
Pries atsirandant vakcinoms mirdavo milijonai ir dauguma ju buvo vaikai. Kaip pavyzdys: vakcinacija visiskai pazabojo raupus praeitame amziuje. Raupais serganciu zmoniu mirtingumas buvo virs 30%. Tuo tarpu nuo vakcinacijos komplikaciju mirdavo ~1 is milijono. Mes turime buti dekingi vakcinoms. O visokiu antivakseriu vaikai vis dar saugus, nes dauguma mamu islaiko sveika prota ir nepaisant visuotinio pamisimo vis dar skiepija savo vaikus. Tokiu budu sudaromas visuotinis imuntitetas.
Kai metu pradzioje buvo tymu protrukis Lt, as su baime eidavau i poliklinikas kol buvau nescia. Del nuolatinio streso turiu dekoti antivakserems ir tokioms kaip jus, kurios pazeria protingu komentaru. Parasykite man kiek mirsta nuo kokiu lygu statistiskai vaiku po vakcinu - su santykiu kiek mirsta nevakcinuotu. O po to gal as ir patikesiu.
O idomumo delei: jus reisketes kad neverta skiepyti nuo gripo. Kiek Lt mire nuo komplikaciju sukeltu gripo ir kiek nuo gripo vakcinos?
Ir beje kai kurios salys iveda privaloma vakcinacija. Manau ne is dangaus tokie sprendimai priimami, akivaizdu kad vakcinos nesa daugiau naudos. O man irgi baisu skiepyti dukra, be galo jos gaila. Bet as zinau kad turiu ja saugot, susiimu ir stengiuosi nepasiduoti kvailoms antivakseriu provokacijoms.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai