Vabaliukas09 parašė:
Jum jau seniai pastebėjau jog nepatinka tiesa dėl to ir nepatinka mano pasakymai.
Tiesa ir tavo asmeninė tiesa nėra tas pats.
Vabaliukas09 parašė:
Jum jau seniai pastebėjau jog nepatinka tiesa dėl to ir nepatinka mano pasakymai.
Šilo_uoga parašė:
Man išvis šitas žodis "ožiai" ant tiek prasčiokiškas kalbant apie emocijas, lyg jos būtų išvis nepageidaujamas dalykas gyvenime. Bet visi jas turim ir kai taip sume…
Tiesiog savo žinias parodo. Persksitė kokią knygą parašytą prieš kokia 20 metų ir tuo vadovaujasi. Su ja bendraujant daznai jaučiuosi lyg bendraučiau su vyresnio amžiaus žmonėmis. Kurie galvoja kad viską žino, o ypač jaunesnė karta nemoka vaikų auginti. Trūksta tik frazės 'šiuolaikiški vaikai nėra auklėjami, nežino kas yra pareigos ir pagarba tėvams ' 😁 va anksčiau, tai vaikai geri buvo.
galadriel parašė:
O kartais ne Ford knyga kaip maldaknyge naudojies "augindama"?
Žinokite ta knyga gera,tik ne viską iš jos paiemou reik vadovautis ir protu,bet miego ir dienotvarkes klausimai iš tos knygos buvo panaudoti.
Lūšiukė parašė:
Jums nekyla kokių dvejonių, kad niekas jūsų nesupranta? Ar taip gali būti, jūs teisi, tačiau niekas jums neprataria ir jums bando paaiškinti, kad jūs truputį kl…
Iki tos dalies kur rašote jog krenta vaikai pritariu o toliau ir vėl jus į lankas važiuojate apie emocijas kai tai nėra tas pats dalykas.
Viletux parašė:
Na, maniškė net savo proseneles matė...viena sakė irgi nenešiok, tegul vežimuke guli, parėks ir nustos...kita, kuri mirė kai mergaitei pusė metukų buvo, atvirkščiai…
Tai žinoma nuo žmogaus priklauso. Tačiau jau šiais laikais retai išgirsi, šiuos pasakymus. Bent anksčiau tikrai dažniau girdėdavau 🤔
Lūšiukė parašė:
Visi vaikai vienodi? 😳
Be išimties taip ,tik skirtingas auklėjimas duoda skirtingus rezultatus
Šilo_uoga parašė:
Tai kad mano tiesa ne asmenine o pagrįsta ir straipsniais
Vabaliukas09 parašė:
Iki tos dalies kur rašote jog krenta vaikai pritariu o toliau ir vėl jus į lankas važiuojate apie emocijas kai tai nėra tas pats dalykas.
Nežinau ką ir berašyti, jei jums krentantis vaikas atrodo be emocijų 😳 jums atrodo emocijos tikros ir į kurias reikia kreipti dėmesį, Tik kai valgyti, miegoti, kakoti ir užsigauna? Kitais atvejais žmonės bejausmiai?
Vabaliukas09 parašė:
Be išimties taip ,tik skirtingas auklėjimas duoda skirtingus rezultatus
O kur genai, charakteris? Ar charakterį ir galima išugdyti tokį, kokį tėvai nori?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai