motukas parašė:
Žinot, jus kalbat kaip tikra gydytoja. Jei tik tada kas būtų pasakęs pasidaryti. Net minties nebuvo, nes viskas normos ribose!
kada tada? pries kiek laiko iki skiepo buvo darytas echo?
motukas parašė:
Žinot, jus kalbat kaip tikra gydytoja. Jei tik tada kas būtų pasakęs pasidaryti. Net minties nebuvo, nes viskas normos ribose!
Nežinau, aš man lengviau nuo to, kad turiu ką kaltinti. Man įdomi ir gydytojų pozicija. Jie neieško priežasties, bet tik pasako faktą,tipo- viskas gerai, jei pablogės operuosim
. pirmąjį sąžiningai skiepijau, nieko nebuvo. O dabar.. Labai tikiuosi, kad isaugsime. Kaip mane viena pažįstama paguodė- ir su vienu inkstu galima gyventi. Gal.
Katiukas parašė:
Ne. Jei kas būtų pataręs pasidaryti echo prieš skiepijant, taip ir būčiau padariusi. Perziuresiu dar kartelį įrašus, kada buvo daryti echo, tik ne šiandien
motukas parašė:
Nežinau, aš man lengviau nuo to, kad turiu ką kaltinti. Man įdomi ir gydytojų pozicija. Jie neieško priežasties, bet tik pasako faktą,tipo- viskas gerai, jei pablog…
Nu ir kokios bedos? Isaugsit..ner ko kaltint... man su pirmu nestumu 12 sav suzinojau ,kad nesivystantis ...o netikejau kad man taip nutikt gali... dabar niekuo nesistebiu jau,..
motukas parašė:
Ne. Jei kas būtų pataręs pasidaryti echo prieš skiepijant, taip ir būčiau padariusi. Perziuresiu dar kartelį įrašus, kada buvo daryti echo, tik ne šiandien:-)…
gerai tai klausimas butu toks, po kurio skiepo jum atsirado si problema? ziurint i jusu vaiko amziu, tai turejo but kokiu 6 menesiu skiepas. tada kila klausimas, kodel iki tol skiepai nieko nepadare, nors vaikas gaudavo tos pacius skiepus pries tai net du kartus?
Deimantinė. parašė:
Nesciai skiepytis aplamai nepatartina,o dar nuo encefalito...lyg 9 men negalejot pakentet negrybavus...
Nepatartina?Ohoho kaip mane ikalbinejo ir prigazdino,kas bus jei nepasiskiepysiu nuo kokliuso nestumo metu.Na ir ka,ikalbejo kvailele,pasiskiepijau nesudvejojus,kaip cia dabar nepasitikesi medikais
Katiukas parašė:
gerai tai klausimas butu toks, po kurio skiepo jum atsirado si problema? ziurint i jusu vaiko amziu, tai turejo but kokiu 6 menesiu skiepas. tada kila klausimas, k…
Nebutinai, jeigu po pirmo skiepo jokios reakcijos, po kito to pacio skiepo irgi nebus.
Pazystamos vaikeliui tai po pirmo ir antro skiepo DTP nieko, po trecio buvo auksta temperatura ir paraudo bei patino skiepo vieta.
Barboleta parašė:
Nepatartina?Ohoho kaip mane ikalbinejo ir prigazdino,kas bus jei nepasiskiepysiu nuo kokliuso nestumo metu.Na ir ka,ikalbejo kvailele,pasiskiepijau nesudvejojus,kai…
O kur čia taip ? nes man nei su vienu nėštumu nesiūlė jokių skiepų
Katiukas parašė:
gerai tai klausimas butu toks, po kurio skiepo jum atsirado si problema? ziurint i jusu vaiko amziu, tai turejo but kokiu 6 menesiu skiepas. tada kila klausimas, k…
Taip, po 6 mėn. Bet į 6 mėn skiepą įeina ir hepatitas b. Vat man irgi keista, kad prieš tai visus gavo ir nieko.
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai