Roselyn parašė:
O suplakat pries lakuojant?
Kaip kažkuriame youtube įraše mačiau tai patrankau buteliuką į delną.
Roselyn parašė:
O suplakat pries lakuojant?
KristiJak parašė:
Ant pacio buteliuko parasyta, '' shake well before use'' kad gerai suplakti pries lakuojant, man taip buvo, bet gerai suplakus geresnis rezultatas
Roselyn parašė:
Ant pacio buteliuko parasyta, '' shake well before use'' kad gerai suplakti pries lakuojant, man taip buvo, bet gerai suplakus geresnis rezultatas
Atrodo plakdavau normaliai, bet turbūt reikia dar labiau, pamėginsiu sekančiu kartu, ačiū
O kame gali būti esmė, kad nuvalius lipnumą neblizga nagai?
KristiJak parašė:
Atrodo plakdavau normaliai, bet turbūt reikia dar labiau, pamėginsiu sekančiu kartu, ačiū![]()
Net neisivaizduoju... neteko susidurti...
KristiJak parašė:
Atrodo plakdavau normaliai, bet turbūt reikia dar labiau, pamėginsiu sekančiu kartu, ačiū![]()
o ant Topo neuzrasyta Mate? jis tada matinis ir neblizga... nes visi kiti topai blizga, arba gal koki neoriginala nusipirkote...
lediblack... parašė:
o ant Topo neuzrasyta Mate? jis tada matinis ir neblizga... nes visi kiti topai blizga, arba gal koki neoriginala nusipirkote...
Ne ne, tikrai ne matinis, tas ir keisčiausia, kad vienas nagas blizga, kitas ne. Tai galvoju gal prasta priemonė kuri skirta lipnumui nuvalyt. O topas tai man ir šiaip kažkodėl nepatinka, esu užsisakiusi gelish iš aliexpreso, tai dabar laukiu kol gausiu. Bet perskaičiusi šį forumą, galvoju, kad būsiu ne ant originalų pataikiusi, tai kitam kartui jau žinosiu ką pirkt
KristiJak parašė:
Ne ne, tikrai ne matinis, tas ir keisčiausia, kad vienas nagas blizga, kitas ne. Tai galvoju gal prasta priemonė kuri skirta lipnumui nuvalyt. O topas tai man ir ši…
Aisku, na taip, pabandykite kita topa... tiesa sakant turiu tik originala Gelisho, uzsakinejau tiesiai is JAV... man labai patinka kokybe, o nusipirkus tris lakus is Kinijos Elitte99 tai ir smirda jis man ir laikosi ne ilgai, ir tik minusus randu jame...
Turiu topa is ali cristina ir turiu originala gelish cia lt pirkau. Tai skiriasi labai. Is ali neblizga taip, nera spindesio tokio. O originalas kaip stiklas lygus ir blizgus bei visas 3sav toks ir islieka blizgus. Beja kiek skaiciau blizgejima gali sumazinti jeigu iskart istraukus nagusbis lepos nuvalomas lipnumas. Reikia kiek palaukti kol atves ir tik tada nuvalyti lipnuma.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai