2024.01.09 15:48 (prieš 2 m.)
Meshka parašė:
O gydytoja nesiuncia Jusu trecio lygio apziurai?
Kurio lygio yra jusu ginekologe? Man kazkaip kirba jausmas, kad gal ji klysta, gal…
Taip, mano ginekologė dirba Santarose ir šį savaitgalį jai budėjimas, tai sakė, kad jei tik pajausiu kažkokius neraminančius simptomus, važiuot tiesiai į priėmimą su taše jau. Ir šiaip, man atrodo, kad geriausia, kai vienas gydytojas matuoja, nes pati ginekologė man šiandien rodė ir sako - nu, netipinis čia piltuvas, ir galėčiau išmatuot va taip, žiūrėk, virš 3 cm gaunasi, nu bet nenoriu ir nei gąsdint, nei savęs apgaudinėt, todėl geriau būkime parengtyje. Tai man tas požiūris kaip ir priimtinas, nesu linkusi įkišti galvą į smėlį ir apsimesti, kad viskas OK. Nes man tas konkretus žinojimas sudaro galimybę kažką nuo savęs daryt ir pasiruošti galų gale. Tad vienas Dievas težino, kuo viskas baigsis - labai tikiu, kad bet kuriuo atveju bus viskas geriausiai kaip tik įmanoma 🙏
P.s. čia off-topic ir toks labiau iš fantastikos srities: šiaip esu labai logiška, matematiška ir mokslu besiremianti moteris. Nu bet mane gyvenimas reguliariai vis kažkaip priverčia atsigręžt ir į dvasinius dalykus, kažkokius ženklus, vis mokausi klausytis ne tik proto, bet ir savo intuicijos. Ir žd., jau keletas metų, kai mano gyvenime būna kažkokie pokyčiai arba kažkokia nežinios kupina situacija, pradedu nei iš šio, nei iš to laikrodyje vis pamatyt 11:11. Pastaruoju metu irgi vos ne kasdien bam, užmetu akis į laikrodį ir pamatau tą 11:11. Tai viena iš teorijų, kad taip su mumis kalba mūsų angelai sargai, kad pasitikėtume ir kad nesame palikti vieni, kad mus saugo ir globoja. Tikiu tuo ir nu kažkaip - kažko mane šita visa patirtis, matyt, išmokys 🙏