Kaledine parašė:
Man taip pat minėjo 2-3 sav susilaikyti. Bet aš ir kraujavau tiek laiko
Idomiai, nes man sake 2-3dienas,bet maude pilva, tai pati nenorejau🙂
Gimdos polipai – gimdos gleivinėje išvešėję gerybiai dariniai, kurie ilgainiui gali supyktybėti. Skaityti
visą straipsnįKaledine parašė:
Man taip pat minėjo 2-3 sav susilaikyti. Bet aš ir kraujavau tiek laiko
Idomiai, nes man sake 2-3dienas,bet maude pilva, tai pati nenorejau🙂
Sveiki, rytoj šalins polipus ir žiūrės kažkokį darinį ant kiaušidės. Labai pergyvenu. Gal galite kas plačiau papasakoti apie operaciją? Kaip ten prieš tai viskas? Kaip pasiruošti, ką pasiimti? Kaip po to? Ko paklausti?
Ginekologe Žana Bumbulienė, operuos net nežinau kas... prieš tai dėl nevaisingumo buvau pas Gricių.
Rugsėjo pradžioje su vyru išvažiuojame atostogauti tai dabar bijau kad nesimėgausiu atostogomis o kraujuosiu ir skaudes istisai ir dar jokio sexy time negales but
ievasa parašė:
Sveiki, rytoj šalins polipus ir žiūrės kažkokį darinį ant kiaušidės. Labai pergyvenu. Gal galite kas plačiau papasakoti apie operaciją? Kaip ten prieš tai viskas? K…
Kur darys, kurioj ligoninėj? Man prieš tris mėnesius buvo atliktas polipu šalinimas. Pakraujavau ta pačia diena tik, paskui pora dienų patepe ir viskas. Man leido po savaitės gyventi įprastai jau - turėti lyt. santykių, maudytis ne tik duše ir pan. Pati operacija labai paprasta, pabudau iš narkozės lengvai, jokiu blogumu nebuvo, ta pačia diena išleido namo, tik dar pietų davė pavalgyt 😁😁 pasiimkit didesniu paketų, vandens, šlepetės ir chalatą. Daugiau nieko neprireiks. Viskas bus ok! ♥️
Blizgutiss parašė:
Kur darys, kurioj ligoninėj? Man prieš tris mėnesius buvo atliktas polipu šalinimas. Pakraujavau ta pačia diena tik, paskui pora dienų patepe ir viskas. Man leido p…
Aš čia nauja tai nemoku naudotis kaip "reply" padaryti tai sorry jei kazkaip ne taip paspaudziau
Santariškėse darys. Jūsų komentaras nuteikė daug geriau tai labai labai Jums ačiū
Man kaip tyčia dar hemorojus išlindo pirmą kartą gyvenime...tai nepatogu ir prieš daktarus. tai kaip sako visos bėdos vienu metu.
Ačiū Jums dar kartą, tikiuosi ir man bus viskas ok
laime 123 parašė:
Kai pašalino polipa ar skyre koki gydymas kad jie nepasikartotų?
Nera jokio gydymo. Tiesiog jie gali ataugti, deja.
laime 123 parašė:
Kai pašalino polipa ar skyre koki gydymas kad jie nepasikartotų?
Turejo gyd paaiskinti, kad nera vaistu nuo ju atsiradimo🤷♀️
Labas. Ar nebuvo jums po operacijos ciklu, kai nevyko ovuliacija? Jei taip, tai per kiek laiko susitvarkė? Man birželio viduje buvo atlikta histeroskopija, ir specialiai sekiau savo BKT, tai vis dar anovuliacinis ciklas, ir nežinau, gal jau negrįš ovuliacija visai niekada jau (mm turi būti ant dienų, tai net nt pagadinau, nors tuščias)
Kaktusiukaz parašė:
Labas. Ar nebuvo jums po operacijos ciklu, kai nevyko ovuliacija? Jei taip, tai per kiek laiko susitvarkė? Man birželio viduje buvo atlikta histeroskopija, ir speci…
Sveika. Po operacijos trečio ciklo metu pastojau,ovuliacija vyko pilnavertė. Kaip buvo tuos du ciklus iki pastojimo negaliu pasakyti. Dariausi ov testukus, bet jie rodo tik lh banga (abu tuos ciklus taip pat uzgaudziau),bet ar įvyko pilnavertė ovuliacija-jie neparodo🙄
Sveikos! Ruošiuosi polipų šalinimo operacijai. Pastoti artimiausius metus neplanuojame, bet esame atviri gyvybei. Visgi gydytoja patarė pagalvoti apie KT, kaip prevenciją, kad polipai neatsinaujintų. Labai nenoriu gerti KT... ar didelė tikimybė, kad polipai per metus/pusantrų atsinaujins?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai