December parašė:
Gal kam nors nėštumą privačiai prižiūri ar neseniai prižiūrėjo gyd. Valkerienė? Kur be Inmedicos ji dar dirba? Ir kokia vizito kaina? Domina kaina ir Inmedicoje…
Ji dirba ir affidea
December parašė:
Gal kam nors nėštumą privačiai prižiūri ar neseniai prižiūrėjo gyd. Valkerienė? Kur be Inmedicos ji dar dirba? Ir kokia vizito kaina? Domina kaina ir Inmedicoje…
Ji dirba ir affidea
December parašė:
Affidea dar dirba ji, faina ji, neštumo neprižiūrėjo bet yra tekę ne kartą eiti, maloni ir viską paaiškina. Dar lyg ir dirba lyros kažkokiam šeimos kabinete, ten prisirašius lyg ir nemokamai ar pigiau (bijau pameluot) bandykit pasidomėt gal ten dar išeitų prisirašyt prie jų ir pas ją vizitai nekainuotų.
emmty parašė:
Affidea dar dirba ji, faina ji, neštumo neprižiūrėjo bet yra tekę ne kartą eiti, maloni ir viską paaiškina. Dar lyg ir dirba lyros kažkokiam šeimos kabinete, ten pr…
Teko ir man su ja susidurti, tai pritariu labai maloni gydytoja. Bet Affidea kainos, jei taip nuolat eiti, tai neįkandamos 😄 ten vizitas 75-95 eur + 75 eur echoskopas
December parašė:
Teko ir man su ja susidurti, tai pritariu labai maloni gydytoja. Bet Affidea kainos, jei taip nuolat eiti, tai neįkandamos 😄 ten vizitas 75-95 eur + 75 eur echoskop…
Nu joo. O tas neštumo paketas priežiūros gal pigiau imant jį kainuotų?:/
emmty parašė:
Kažkaip nieko registratorė neminėjo apie tokį paketą.
December parašė:
Kažkaip nieko registratorė neminėjo apie tokį paketą.
Anksčiau tikrai budavo afidejoj bet dabar gal ir nebe.
emmty parašė:
Kažkas minėjo, kad neapsimoka, nes susimoki už visą nėštumo laikotarpį, kuris realiai nežinai kiek truks, gal tarkim pagimdysi anksčiau negu numatyta, tai pinigų niekas negrąžina. 🙃
HeyYou parašė:
Kažkas minėjo, kad neapsimoka, nes susimoki už visą nėštumo laikotarpį, kuris realiai nežinai kiek truks, gal tarkim pagimdysi anksčiau negu numatyta, tai pinigų ni…
Nu jo, tada logiška kad neapsimoka, jei negrąžina pinigu,dar jei ne duok dieve koks persileidimas..
kaip jums su M.Stasiunaite kurios lankotes? man dabar pastoviai vizitai veluoja jos, ir ji nepasako nepranesa ir iseina atostogu, liepia ateit po dvieju savaiciu bet kaip skambinu registruotis, sako kad ji atostogauja, nesuvesta ir informacija i e sveikata. ar kas kas atsitiko ar ji kokiu problemu turi ar kas? jau trecia men is eiles kai registruojuos sako kad ji ta savaite atostogaus nors pati man nieko neminejo, o skambinu jau ta pacia diena is ryto kaip ji paduoda grafika savo klinikai, neveluoju..
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai