Svajonėspildosi parašė:
Labas. Gal galite parekomenduoti ginekologe kaune?
(8-687) 71334 jolanta sakaliene
Kūdikį planuojančioms poroms svarbiausia išmokti nustatyti moters vaisingas dienas, nepamiršti sveikos gyvensenos ir mėgautis procesu. Skaityti
visą straipsnįSvajonėspildosi parašė:
Labas. Gal galite parekomenduoti ginekologe kaune?
(8-687) 71334 jolanta sakaliene
alyskutee parašė:
Niekur neskaiciau,lankiaus pas sawo gydytoja ji pagal.mano cikla sudare kaip ir plana toki kada gerti ta witamina e kada myletis ir pan. Db jau tikslej nepamenu bet…
Norejau paklausti apie ta vitamina e,vaistineje nueini ir prasai vitamino e,ar yra koks pavadinimas
rukola parašė:
www.eurovaistine.lt/oiledixin-vitaminai-a-e-10-ml.html
Aciū jums bandysim gerti,nes mes jau gaudom ir vis nepavyksta
surmute parašė:
Norejau paklausti apie ta vitamina e,vaistineje nueini ir prasai vitamino e,ar yra koks pavadinimas
As geriau paprasta witamina e nieko kazko ypatingo.
Labas moterys klausimas neduoda man ramybės man šiomis dienomis bus ovuliacija kartais tuom laiku truputį pakraujuoja gal tada vyksta isitvirtinimas o mano darbas fizinis ant kojų visa laika gal reiktų šiuo laikotarpiu pasisaugoti kad nepabėgtų mažiukas gal kam taip yra buvę
MAMYCIUKASKB parašė:
Labas moterys klausimas neduoda man ramybės man šiomis dienomis bus ovuliacija kartais tuom laiku truputį pakraujuoja gal tada vyksta isitvirtinimas o mano darbas f…
Kai as pastojau, slidinejau Italijos alpese 9 dienas, juodom trasom su vyru ir savo pusbroliu vyriskais tempais ir po 50 ar daugiau km per diena
o paskui sukuprinem dar savaite praktiskai pesciomis keliavom po Italija, kasdien vis i kita miesta, per diena pestute po 20-30 km
grizus nestumo testa pasidariau ir buvo II
Manau tokioj mikroskopinej stadijoj neturi reiksmes fizinis kruvis. O va stresas ir itampa, kad kazkas nepavyks, turbut turi
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai