Laime12 parašė:
Man irgi gavosi po ov 1 diena mergaite🥰
O dar kažkokį būdą naudojote ar tik sekėte ov?
Laime12 parašė:
Man irgi gavosi po ov 1 diena mergaite🥰
O dar kažkokį būdą naudojote ar tik sekėte ov?
Bandele parašė:
Nebeturejau tokio testo, tai nebesidariau daugiau😀 ech, ka jau cia, laukiu savo berniuko as jau🥰
Ar jau turit savo stebūkliuką?
Aš visą laiką svajojau apie dukrą. Niekaip nepavyko, tad turiu tris mylimus sūnus 😊😍 daugiau nebesvajoju nieko 😁 dabar galvoju kiek maisto gaminti reikės 4 vyrams namie, kai vaikai bus paaugliai jau visi 😁 dabar 13 metų sūnus suvalgo daugiau už tėtį jau, tai kas bus, kai visi užaugs 🤦♀️😁
Delicacy parašė:
Aš visą laiką svajojau apie dukrą. Niekaip nepavyko, tad turiu tris mylimus sūnus 😊😍 daugiau nebesvajoju nieko 😁 dabar galvoju kiek maisto gaminti reikės 4 vyrams n…
Na gal ketvirta tikrai mergytė bus 🤭😉 bent man pavyko, kažkaip iškrito mergaičiukės bilietas 🤭
Labas visoms!🙂 Aš dar pradedančioji Kasyčių
gaudytoja, reikia jūsų patarimo nes pradėjau pirmą ciklą žaisti su ov testais, tai jūs man paaiškinkite: šiandien (t.y 14 d) ov testas aiškiai teigiamas (vakarinis, nes dieną darytas dar nerodė) namų darbai daryti 11 dieną. Mano klausimas būtų toks ar aš galiu skaityti, kad namų darbai buvo atlikti 3 dienos iki ov? Ar kaip jūs skaitot ov dieną, nuo teigiamo testo, ar kaip? 🙈 susisuko man galva jau😁
ynguse parašė:
Labas visoms!🙂 Aš dar pradedančioji Kasyčių
gaudytoja, reikia jūsų patarimo nes pradėjau pirmą ciklą žaisti su ov testais, ta…
Labas, po teigemo testo ov skaičiuoju po paros maždaug. Kiek matau pavyko ir pastoti tą mėn. Sveikinu 🌸. Tai gavos apie 4d.iki ov taip išeina.
30kristina30 parašė:
Labas, po teigemo testo ov skaičiuoju po paros maždaug. Kiek matau pavyko ir pastoti tą mėn. Sveikinu 🌸. Tai gavos apie 4d.iki ov taip išeina.
Taip pavyko☺️ dabar lauksim lapkričio pabaigos ir sužinosime ar teorija pasiteisino ☺️
ynguse parašė:
Taip pavyko☺️ dabar lauksim lapkričio pabaigos ir sužinosime ar teorija pasiteisino ☺️
Darysitės NIPT ,kad taip anksti lyti sužinosit? Gerai ,kad ilgai gaudyti nereikėjo.😍.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai