Ana Viktoria parašė:
Dėl to aš nutrauksiu vienu ypu.Dieną jau negauna nuo metų, o naktim jokie aiškinimai jai nepadės.
Nesupykit, bet 1 m 3 mėn vaikui paaiškinimai ir neturėtų dar labai padėt.
Pasitaiko atvejų, kad kūdikiai ar vaikai savaime atsisako motinos pieno, bet tokie atvejai – ypač reti. Tad kaip neskausmingai nutraukti žindymą? Skaityti
visą straipsnįAna Viktoria parašė:
Dėl to aš nutrauksiu vienu ypu.Dieną jau negauna nuo metų, o naktim jokie aiškinimai jai nepadės.
Nesupykit, bet 1 m 3 mėn vaikui paaiškinimai ir neturėtų dar labai padėt.
Mes jau nutraukem maitinima🍼🍼🍼isvykau pas vyra atostogu ciupom jauti uz ragu kaip sakant,tepiau zaliaja citrina tas tikrai padeda,aiskinom kad sugedo pienukas fui pienukas tai seip netaip per varga uzmigdavo.bet vaziuojant namo traukiniu vaikas tiek cype kad teko duoti papuli😭😭😭 suejo vaikui 1metukai ir10 men susirgom mazyte veme ,viduriavo....ji pieno tegaudavo nakti ir po vieno pagerimo pienuko apsiveme tiek issigandau,ir pradejau sakyti kad nuo penuko vemi tu, ir tikrai lengvai nutraukem,tik savaite nevalgo tik nakti geria is buteliuko,dar tik savaite kaip nutraukiam,bet ji nekiek gere bet ir vietoi tutes buvo papulis,ji dabar glaustos buciuoja papuli sako yliu paputi🍼💐😇😇😇 tik mamai truputi sirdis skauda😪 linkiu visom mamytem daug daug stiprybes tikrai jos reikia,ir nenuleisti ranku 🤗🎈💐🌺🌹
Boružėlytė parašė:
Čia dėl kurios vietos stipri? Kad grįžus nebedaviau? Ar kažką kita turėjot omeny?
Na taip. Aš būčiau nebeatlaikiusi vaiko verksmų. Man dėl to neoavyko nujunkyti, kai bandūiau. Maniškis išvis dėl niekų ima verkti, jei mp neprigėręs
Ana Viktoria parašė:
"Įdomią" išvadą pasidarėte... Bėda ta, kad nežinote, kaip vaikas miegos po tokio nutraukimo. Bijodama, kad reikės daug kantrybės ir daug darbo nujunkymui, galit save pastatyti į dar blogesnę situaciją be galimybės grįžti atgal.
LaMona parašė:
Na taip. Aš būčiau nebeatlaikiusi vaiko verksmų. Man dėl to neoavyko nujunkyti, kai bandūiau. Maniškis išvis dėl niekų ima verkti, jei mp neprigėręs
Jeigu būčiau galėjus rinktis toliau žindyti, būčiau tą ir darius... Tai nebuvo principo reikalas, deja, reikėjo žiūrėti pilvelio gyventojos gerovės, nenorėjau vėl ligoninėj atsidurti dehidratavus. Man liūdna ir gaila, kad taip įvyko. O istoriją papasakojau tik kaip iliustraciją kai kuriems mitams apie nujunkymą paneigti. Gal kažkas pasimokys iš mano klaidų ir nepadarys savų...
Boružėlytė parašė:
Jeigu būčiau galėjus rinktis toliau žindyti, būčiau tą ir darius... Tai nebuvo principo reikalas, deja, reikėjo žiūrėti pilvelio gyventojos gerovės, nenorėjau vėl l…
Neturėtume teisintis. Tai tik jūs žinote kodėl taip, o kitiems neturėtų tai rūpėti, ir kištis su savo nuomonėm. Jūs šaunuolė, vaikas gavo piena ilgai, virš metų. O ko daugiau reikia. 🙂👌
Pasidžiaugsiu, nutraukėm žindymą per savaitę. Svarbiausias dalykas mamos psicholiginis pasiruošimas. Pirma naktis buvo sunkiausia. Vaikas verkė tris kartus. Supau ir nešiojau kol užmigo, tiesa mūsų pagalbininkas vėlesnėmis naktimis buvo gartraukis, bet pirmą naktį visai netiko (jis gelbedavo ir ankstyvoje kūdikystėje). Penktą naktį nebereikėjo keltis man. Būna kad suniurna per miegus ir vėl toliau parpia. Dabar truputį vargstam su užmigdymu, bet tai niekis, palyginus su geru nakties miegu
vylmucka parašė:
Mano mergytė taip pat be krūties neužmigdavo, o jei manęs namuose nebūdavo, neužmigdavo visai. Į darželį išleidau dar žindomą. Kai palikau darželyje pietų miego pi…
Labai ačiū už šiltus padrąsinančius žodžius ☺! Gera skaityti tokias, optimistiškai nuteikiančias, istorijas. Tikiuosi, kad ir mums pasiseks apsieiti be didelių dramų.
Boružėlytė parašė:
"Įdomią" išvadą pasidarėte... Bėda ta, kad nežinote, kaip vaikas miegos po tokio nutraukimo. Bijodama, kad reikės daug kantrybės ir daug darbo nujunkymui, galit sav…
Taip sutinku, bet man ilgas žindymas, kai vaikui gerokai virš dvejų metų, nėra normalus reiškinys. Čia tik mano asmeninė nuomonė. Kiekvienas renkasi savo kelią.
Ana Viktoria parašė:
Taip sutinku, bet man ilgas žindymas, kai vaikui gerokai virš dvejų metų, nėra normalus reiškinys. Čia tik mano asmeninė nuomonė. Kiekvienas renkasi savo kelią.…
Kitiem zmonem zindymas virs 6men irgi atrodo nenormalus reiskinys
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai