Sandruolee parašė:
30mete darbo staza jau tures, nes iki 30 tikrai nemanau, kad bus niekur nedirbusi, o mokslai nebutini tikrai. Ir vyresne moteris daugiau sansu, kad tures kazkokiu s…
sėkmės gyvenųme su tokiu požiūriu
Sandruolee parašė:
30mete darbo staza jau tures, nes iki 30 tikrai nemanau, kad bus niekur nedirbusi, o mokslai nebutini tikrai. Ir vyresne moteris daugiau sansu, kad tures kazkokiu s…
sėkmės gyvenųme su tokiu požiūriu
Rimante97 parašė:
As nesuprantu kaip jus taip galit sneket. man siuo metu yra 17, as su savo vaiko tevu jau 2m ir 2men. kaip draugaujam, siuo metu musu mazylei 9men, o mes susituoke …
Kiek jusu vyrui metu?
iewutee parašė:
ir saunuole. sekmes tau mamyte. ir maziau reik klausyt piktu mamujom turbut nelabai sekasi kas akmenukus meto
![]()
Aciu labai, gera zinoti kad yra ir tokiu zmoniu kurie palaiko, nes kai visi aplinkui smerkia tai tik dar sunkiau, o jiems gal atrodo kad jie pataria, bet deja, taip nera...
Apskritai nesuprantu iš kur kitos turi teisę šmeižti kitas mamas, kaip jums liežuvis apsiverčia? Juk pačios mamos esat. Man atrodo daugiausiai purkštauja tos kurios pačios tinkamai negali pasirūpint savo vaikais ir šikčioja dėl kitų. Asmeniškai man nerūpi kelių kita pagimdė ir kas ją išlaiko. Man įdomiau pats vaikutis, sveikas ar jis, kaip vystosi ir t.t. o kitų gyvenimai ne jūsų reikalas. Kiekvienos pasirinkimas su kuom ir kada gult į lovą.
pukismyliloki parašė:
o ar aš kitaip pasakiau?nepriraria. reiškia nepatinka. o kodėl nepatinka? ne vienoj temoj taip. pilna pasisakymų apie jaunas mamas, kurioms 'su lėlėm' žaist reikia,…
Nepritaria, nes iki 18 asmenys yra dar vaikai (cia istatimiskai, o ne forumo mamu sugalvota), o vaikai kaip ir neturetu vaiku gimdyt.
Juk nebe akmens amziuje gyvenam, kai vaikus moterys (dabartiniu poziuriu mergaites) pradedavo gimdyt vos sulaukusios vaisingo amziaus... Nors is kitospuses, tokia tendencija kai moterys vis vyresnes pirma vaika gimdo, visai nesena. Nors tas sovietinis "palikimas" ir mastymas, kad kuo jaunesnem reikia gimdyt dar gana gajus
Ir antra - kiek sesiolikiniu mergyciu pacios gali savimi pasirupint? Tai yra pilnai save islaiko? Turi stabilias pajamas, gali gyventi atskirai nuo tevu ir pacios (ar kartu su antraja puse) islaikyt dar ir vaika... Na jei jau atsitiko taip, kad nepilnamete laukiasi netycia (nors cia irgi atskira tema apie ta "netycia"
), tai suprantu dar... Bet juk yra ir tokio naglumo turinciu merginu, kurios pacios neatsisedusios ant savo siknos sugalvoja "planuot" vaikus, o paskui teliuko akim ziuri is kur gaut pinigu vaiko islaikymui, pastoge ir kas paziures ju vaika, kol jos pamokas ruos.... Na tikiuosi aiskiai pasakiau, kodel taip nesizavima nesciom nepilnametem ir jos mazai liaupsiu sulaukia
tendencija parašė:
Kiek jusu vyrui metu?![]()
Mano vyrui 26
Pirma kart istekejau 17 metu,nes laukiaus. Kai po vestuviu nepraejus 2 savaitemd praradau kudiki(nestumas buvo 21sav) buvau gilioj depresijoj,o visas miestas kalbejo kaip gerai ka tokia jauna darys su vaiku. Tekejau is reikalo po keliu metu issiskyrem bet vaiku norejau labai,bandem nesigavo. Tad metai Ne rodiklis
Rimante97 parašė:
Mano vyrui 26
14 pradejot su 24 metu vyru na nezinau,nors svarbu jum gerai
pukismyliloki parašė:
o kuo tau šie žodžiai užkliuvo? Kiti- tokio amžiaus, dažnai būna vaikiški ir panašiai. Rimantė tai ir norėjo pasakyt..o ji- moteris, mama, dukra.
Pasiskaitykit visą postą jos. Iš konteksto kitaip atrodo. Pamanykit - O JI - MOTERIS!!! O gal tam kitam, "tokio pat amžiaus vaikui" irgi atrodo, kad ji moteris? Bet ar iš tiesų taip yra?
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai